Скандалите във ВИП Брадър се разрастват

Невиждан цирк се разигра под покрива на риалити формата ВИП Брадър.

Евгени Минчев и Камелия Воче, които бяха заклети врагове, си станаха по-близки от брат и сестра. След като паркетният лъв реши да напусне къщата на ВИП Брадър, Камелия Воче, която му е заклет враг, бе първата, която тръгна да го успокоява. Тя го увещаваше да остане заради шоуто. Певицата призна, че и двамата са се нагрубили взаимно и го попита дали си спомня, когато го поканила на Нова година у дома си, а той й отказал, защото е „прост”.

[caption id="attachment_423189" align="alignright" width="300"]Скандалите във ВИП Брадър се разрастват Скандалите във ВИП Брадър се разрастват[/caption]

На свой ред Евгени Минчев й отвърна, че е отказал поканата, тъй като Камелия Воче прави само спагети. Той е горд с факта, че вече три десетилетия никой не го е виждал къде и кога плаче. След това Евгени Минчев призна чистосърдечно в изповедалнята, че е останал изненадан от факта, че точно Камелия Воче е променила решението му да напусне къщата на ВИП Брадър. Вероятно продуцентът на шоуто Нико Тупарев е останал твърде разочарован от развоя на събитията, тъй като едно от нещата, на които се градеше рейтингът бе именно грандиозната война между паркетния лъв и Камелия Воче.

Малко преди това солидно подпийналият Евгени Минчев изсипа цяла торба с обиди по адрес на Йорданка Христова, с която в началото на шоуто демонстрираха приятелски отношения. Евгени Минчев избухна и нападна всички под покрива на ВИП Брадър още след седмичната мисия, заявявайки, че той е оригиналът, а останалите са едно голямо нищо. Напрежението в къщата продължи да се покачва и Евгени Минчев не спря да сипе обиди срещу Йорданка Христова, наричайки я тъжна, стара и комунистическа певица, след което допълни, че я съжалява. Йорданка Христова обаче бе убедена, че паркетният лъв ще се извини за изцепката си веднага щом изтрезнее, пише pik.bg.

Под покрива на шоуто се заражда и нов грандиозен конфликт, в който главните действащи лица ще са Камелия Воче и Йорданка Христова. Припомняме, че Христова се закани, че ще съди Воче за обида.