Асен Блатечки все още не е ходил на свиждане на Диляна Попова и сина им

Актьорът Асен Блатечки заряза любимата си Диляна Попова след раждането на отрочето им.

Запознати разкриват, че след раждането актрисата и модел Диляна Попова е обгрижвана единствено от семейството си (майка й и сестра й). Припомняме, че Диляна Попова роди сина си Борил преди няколко дни в елитната столична клиника „Надежда”, където са все още. По няколко пъти дневно на свиждане на Диляна Попова идват сестра й Елиза и майка й. Вчера сутринта двете са посетили елитната столична клиника с пълни торби, а по обяд си тръгнали без багажа. От бащата на Борил обаче – Асен Блатечки, няма и следа.

[caption id="attachment_423185" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки все още не е ходил на свиждане на Диляна Попова и сина им Асен Блатечки все още не е ходил на свиждане на Диляна Попова и сина им[/caption]

Той все още не е забелязан да посети любимата си и отрочето им в клиниката. Близки до Диляна Попова твърдят, че двамата поддържат връзка по телефона. За момента Асен Блатечки отказвал да ходи на свиждане при рожбата си, тъй като все още е забранено свиждането при бебето и може да го гледа само през стъклото. Междувременно стана ясно, че актьорът е платил 1 750 лева за раждането на сина си в Центъра за репродуктивно здраве, отбелязва столичен вестник. Асен Блатечки не е присъствал на раждането, тъй като в клиниката подобна процедура не е позволена. От там уточняват, че при раждането може да присъства бащата или друг близък роднина, но при манипулациите (без оглед на това дали раждането се осъществява нормално или със секцио), той трябва да напусне помещението.

Припомняме, че синът на Диляна Попова и Асен Блатечки се появи на бял свят с идеални мерки и тегло 3.7 кг. Обслужващият персонал на Центъра за репродуктивно здраве „Надежда” уточнява, че първородната рожба на Диляна Попова прилича на нея – има нейните нос и очи. Родилното отделение в елитната клиника разполага с апартамент с две стаи и две бани. Едната стая е за родилката, а другата – за придружаващото я лице. Към всяко едно от леглата е прикрепен таблет с интернет, телевизор и телефония. Към всеки таблет е свързана камера, с която може да се следи бебето, пише pik.bg.