Жени Калканджиева си изпусна нервите във ВИП Брадър

Шестата по красота в света Жени Калканджиева полудя в къщата на ВИП Брадър.

Миската си изпусна нервите и в гнева си разкри неподозирани за зрителите истини от личния си живот. Повече от очевидно е, че напрежението под покрива на ВИП Брадър е дошло в повече на Жени Калканджиева. След като манекенът Мартин разкри, че е имал близки интимни отношения с нея, шефката на „Визаж” направо откачи и го нападна. Тя бе категорична, че Мартин е трябвало да си спести подробностите, касаещи интимните им отношения, защото преди това излъгала Венета Райкова, че не е имала нищо общо с него.

[caption id="attachment_423181" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева си изпусна нервите във ВИП Брадър Жени Калканджиева си изпусна нервите във ВИП Брадър[/caption]

На свой ред пък Мистър България 2009 се защити, че всички вече са знаели за близостта им и в този ред на мисли не е издал нищо. След препирнята с Мартин, Жени Калканджиева се насочи към половинката си Тачо, опитвайки се да го увери, че никога не е била интимна с Мистър България 2009 и няма за какво да се обижда. Под влиянието на спиртните напитки обаче Стефан Манов-Тачо не й обърна особено внимание, а пренебрежително отбеляза, че е трябвало да мисли какво е правила преди осем години и заключи, че той не е виновен. Незаинтересованото отношение на половинката й подлуди Жени Калканджиева и тя започна да му обяснява наставнически, че никой мъж не я е оправял, а тя е оправяла мъжете.

Жени Калканджиева крещеше неистово, подчертавайки на съпруга си Тачо, че ще разискват тази тема, когато изтрезнее. Очевидно на Тачо също вече му дойде в повече и той бе категоричен, че не желае да се занимава повече с нея и напусна стаята, пише pik.bg. Изглежда, че хубавите времена на миската под покрива на ВИП Брадър са към края си и сега е ред на дните, изпълнени със спорове и скандали. Всички си спомняме, че Жени Калканджиева и Тачо влязоха в шоуто като влюбена двойка, но явно ще излязат от там с много проблеми.