HAARP докара сняг на Балканите: Македония и Сърбия побеляха Преглеждания: 42392

1
5/5 - (4 votes)

HAARP докара сняг на Балканите още през септември, Сърбия и Македония побеляха

Честит първи сняг от HAARP! Не това не е шега, а истина! Първия сняг вече засипа Балканите, като западните ни съседки дори се похвалиха със солидна снежна покривка. Мощният арктически циклон, който се очакваше да удари в първите дни на октомври подрани и изненада доста неприятно жителите на Балканите. Или може би полуострова отново е подложен на удари от HAARP?

Въпреки че от днес официално започва есента, повечето държави в източна Европа си честитиха първи сняг. Студената вълна, която обхвана Балканите донесе първия сняг в Сърбия, Босна, Косово, а също и в Македония.

Въпреки че днес официално стартира през есента, планинските села в Косово вече имат снежна покривка. Също така първи сняг падна и в селата при Байгора, територия на Косовска Митровица. Валежи от сняг е имало и в Копаоник в Сърбия, и в Яхорина в Босна и Херцеговина.

HAARP докара сняг на Балканите
HAARP докара сняг на Балканите

Нестабилното време и ниските температури, които завладяха Балканите бързо-бързо доведоха снега. И докато малките от сърце се радват на бялата покривка, възрастните сериозно се притесняват да не ги изненада по-рано тази година зимата.

Сърбия и Македония са побелели
Сърбия и Македония са побелели

Въпреки че не се очаква снегът да се задържи повече от ден-два, след което температурите ще се възстановят отново до нормалните за септември, вече има притеснения, че първи сняг може да изненада и България още в началото на октомври.snqg 5

Съмненията за неочакваните снеговалежи обаче предизвикаха и известни съмнения. Във форумите се заговори, че лошото време не е просто резултат от естествени промени в климата, а изкуствено предизвикано от HAARP.

Косово, Босна и Херцеговина също
Косово, Босна и Херцеговина също

haarp

Прословутата климатична машина от доста време е сред най-актуалните теми в обществото. Мнозина смятат, че именно HAARP е отговорен за проливните дъждове и наводненията, които отнеха десетки животи това лято.

Фактът, че три от най-големите велики сили в света официално признаха, че разполагат с климатични оръжия като HAARP, бе повече от достатъчен повод, за да се заговори за контрол над планетата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ваня Мавродиева казва

    Тези изчадиа искат територии без ХОРА.ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО.И,какъв болен,,мозък,,трябва да си за да изобретиш такова ЧУДОВИЩЕ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.