Истината за Емилия шокира всички, дори феновете й!

Бившият мъж на поп фолк дивата Емилия е най-големия крадец и трафикант на луксозни возила. Известният като Красо от Свиленгтрад бил добър познайник на подземния свят. Там той се подвизава с прякора Байката. Всяка една луксозна лимузина прекарана през граница, била на отчет при бившия на Емилия - мутрата Красо, пише в. „Телеграф”, позовавайки се на елитни спец ченгета. Той прибилал пари от всички крадци на коли, които ги пласирали зад граница, називасимо от коя част на страната се изнасят. Возилата били от луксозната марка, джиповете „Рейндж Роувър” и колите „Инфинити”.

[caption id="attachment_423144" align="alignright" width="235"]Емилия Емилия се е отдала на страшен измамник[/caption]

Лимузините и скъпарските джипове се изнасяли директно от Бъргария, а не се нарязвали на ламарини и части, както преди по различни работилници. Маршрутът също бил ясен и той тръгвал от България, минавал през Гърция или Турция и директно отивал в страните от Арабския свят.

Според полицейска справка общо седем души държат каналите за трансфер на крадени луксозни возила, а екс съпругът на фолк певицата Емилия бил най-крупният от тях. Той обирал най-голямата парса от незаконния си бизнес.

Преди време Красо от Свиленград се прочу със сватбата си с фолкаджийката Емилия и много скоро с последвалия бурен развод. Според една от версиите мафиота е бивш митничар, но това не отговаря на истината, твърдят източници. Според информаторите Красо никога не е бил митничар, но е много гъст с тези среди и на него му е изключително угодно да го смятат за такъв.

Красо на Емилия обаче има дебели връзки сред митничарите, както и с всички работещи на контролно-пропусквателните пунктове на цялата страна. Никой не минава границата, без да снесе на автоджамбазина съответната плъста пачка пари. Името, човека и „бизнеса” на Байката е известен, но никой не е направил какъвто и да е опит крадец на коли № 1 в България да получи дори и някакво, дори и минимално наказание.