Слави Трифонов се прехласна по една от участничките в „Гласът на България”

Слави Трифонов забърка името си в нова афера.

Този път аферата, в която се забърка шоуменът е свързана с продуцираното от него предаване „Гласът на България”. При все, че е трайно обвързан с балерината Мартина Огнянова, той се прехласнал по красивата блондинка. Става въпрос за фолк певицата Бриана, за която се носи мълвата, че именно той уредил да участва в музикалното предаване „Гласът на България”. От екипа на Слави Трифонов потвърждават мълвата.

slavi_trifonovИменно Слави Трифонов бил този, който настоял тя да продължи и в следващите кръгове на шоуто, при все че журито не я харесало още на предварителните прослушвания. Шоуменът останал очарован от чара на блондинката и бил твърдо решен, че ще я уреди да стигне до финала. Освен това по този начин Слави Трифонов ще има време да се сближи с нея. Никак не е изненадващо, че Бриана няма нищо против ухажорските намеци на шоумена. Нещо повече – тя дори се хвали, че той я е поздравил лично за избора на рокля за репетициите на първите издания на музикалния формат. Бриана блеснала с доста предизвикателна рокля, отрупана с повече от две хиляди камъчета. Очевидно изборът й е бил повече от правилен, след като е успяла да привлече вниманието на Слави Трифонов.

Запознати припомнят, че преди известно време името на фолк певицата нашумя покрай аферите й с Мартин Камбуров и Мартин Стоев. Очевидно, след като тези любовни афери на Бриана са вече в миналото, сега си е поставила за цел да се забърка в нова любовна афера, при това не с кой да е, а с шоумена Слави Трифонов. Дали обаче ще успее да задържи вниманието му за по-дълго време, предстои да разберем.

Междувременно стана ясно, че стартът на музикалното предаване „Гласът на България” е разгневило до краен предел Николета Лозанова. Предаването на футболната съпруга – „Папараци”, трябваше да стартира в неделя, но стартът му бе отложен по настояване на Слави Трифонов.