Тайната на Мария Игнатова и Димитър Рачков е излезе наяве

Фактът, който Мария Игнатова и Димитър Рачков се опитаха да запазят в тайна, излезе наяве. Въпреки намерението си да го скрият възможно по-дълго, това не се случи. От няколко месеца Мария Игнатова и Димитър Рачков упорито се опитват да прикрият раздялата си, което отдавна е факт.

След поредицата от слухове, че двамата са се разделили, разлъката между чаровната двойка вече е факт. Това е причината за дълбоката депресия, в която Димитър Рачков е изпаднал. Тв водещият вече обмисля варианта да напусне работа.

[caption id="attachment_423123" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков е била просто пиар[/caption]

Той и Мария Игнатова решили да не оповестяват раздялата си, за да не разочароват феновете си.

Запознати разкриват, че връзката им никога не е била сериозна и двамата никога не са имали намерение да създадат семейство и да имат деца. Според приятели на Мария Игнатова и Димитър Рачков, двамата просто са се забавлявали заедно, но сега дори и това не могат да правят заедно. Те са категорични, че този път раздялата на звездната двойка е окончателна и любовта между тях отдавна я няма.

И докато Димитър Рачков ближе самотно рани у дома, Мария Игнатова не си губи времето и се забавлява. Блондинката вече има нов мъж до себе си и дори не си прави труда да го скрие. В началото Мария Игнатова не искала Димитър Рачков да разбира за новата й връзка, за да не го нарани.

Красавицата има връзка с 23-годишен младеж и е по-щастлива отвсякога. В момента тя е изцяло ангажирана с участието си в "Х Фактор". Именно покрай него се е запознала с новия си приятел. Младежът, с който Мария Игнатова има връзка, е част от техническия екип на шоуто. Той се познава и със сина на блондинката и двамата много се разбират.