Дядото на Евгения Барекова подкрепя ГЕРБ (Снимка)

Дядото на Евгения Барекова подкрепя ГЕРБ (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Евгения Барекова, все още законната съпруга на лидера на ББЦ, е част от семейство, поддържащи Бойко Борисов

Дядото на Евгения Барекова е облепил цяло помещение в плакати на Бойко и партията му

Евгения Барекова, все още законната съпруга на Николай Бареков, всъщност е част от семейство, поддържащи ГЕРБ. Дядото на законната госпожа Барекова – господин Колев, е сред най-пламенните поддръжници на бившите управляващи. Нещо повече, човекът притежава фурна, която е цялата облепена в плакати на Бойко Борисов и на партията му.

Дядото на Евгения Барекова (в кръгчето)

Дядото на Евгения Барекова (в кръгчето)

Което си е сериозен удар под кръста, тъй като, както всички добре знаят, че Бойко Борисов е основният опонент на Николай Бареков. Който, макар да е в процес на развод с Евгения Барекова, все още е част от това семейство. „Очевидно и в семейството на жена му го виждат що за стока е“, смеят се онлайн потребителите. Доказателство за подкрепата на дядото на госпожа Барекова към ГЕРБ е и снимка на възрастния мъж заедно с Бойко Борисов. На въпросния кадър лидерът на ГЕРБ е на среща със симпатизанти, на фотото, най-вляво, облечен в блуза на райета, е и дядото на Евгения Барекова. С която бившият шеф на ТВ7 обяви, че се разделя. Това се случи преди около един месец, след като стана ясно, че журналистът има извънбрачно дете от друга жена – Мария Календерска.

Евгения БарековаМакар да липсва официално потвърждение, в светското пространство все по-упорито се говори, че именно тя е в основата на краха на брака между Евгения Барекова и Николай. Факт е обаче, че буквални дни след раждането на извънбрачния му син Александър, лидерът на България без цензура подаде молба за развод. За близките му този факт обаче не е бил никак учудващ, тъй като са били наясно с проблемите му в брака с Евгения. Още повече, че Бареков и Мария вече живеели под един покрив няколко месеца преди раждането на детето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Дядото на Евгения Барекова подкрепя ГЕРБ (Снимка)”

 1. Изключително смешен "компромат".

 2. Иво

  сеп. 23. 2014

  Е, и?

 3. Заков

  сеп. 23. 2014

  А дядото на Борисов е комунист бил

 4. Любимец 13

  сеп. 23. 2014

  Всеки си има някакви роднините, с които да не се разбира, но това не го прави по малко човек, нали така

 5. Калиначка

  сеп. 23. 2014

  Глупостите на тая кампания достигнаха върхови резултати. Скоро не бях чела по голяма идиотия

 6. И това ли ви пълни смешния сайт?

Добавете коментар