Венета Райкова разкри истината за „Горещо“

Венета Райкова разкри истината за „Горещо“
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова проговори за свалянето на „Горещо“ и отношенията си с Николета Лозанова

Венета Райкова разкри интересни факти от личния си живот. Блондинката коментира и теми, свързани с кариерата й. За пръв път след свалянето на „Горещо“ тя проговори за причините, довели до това.

Венета Райкова разкри, че сама е решила да сложи край на предаването още преди три години. Устатата журналистка разкри, че била засегната от шефовете си преди време и това изиграло важна роля във вземането на решението й.

Венета Райкова сподели, че сама е пожелала да не подновява договора си с продуцентите на „Горещо“ и вместо това да се отдаде изцяло на това, което обича да прави, а именно да води предаване, в което има възможността да задава интересни въпроси на гостите си.

Венета Райкова

Венета Райкова разкри причината за свалянето на „Горещо“

Блондинката разкри, че в момента е ангажирана изцяло с „Голямата уста“ и не обмисля започването на друг проект, въпреки, че е отворена към новото, научи Хот арена.

Венета Райкова коментира и още един от слуховете, които се носят за нея в медиите. Съпругата на Тишо каза, че не мрази Алисия. Тя допълни, че това лято е имала възможността да опознае Алисия и е променила мнението си за нея и Ники. Освен за фолк певицата, Венета Райкова разкри, че е променила мнението си и за Христина Витанова и те двете са хора, с които с удоволствие би общувала.

Тв водещата разкри, че Алисия вече е сред приятелите й и приятелството й с нея няма нищо общо с нов проект.

Венета Райкова коментира и твърденията, че тя и Николета Лозанова са във война, заявявайки, че между двете няма конфликт и никога не е имало. В последните месеци в медиите тръгна слух, че Николета Лозанова и Венета Райкова не се понасят и причината за това е по-високия рейтинг на „Поверително“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар