Мария Календерска взриви ефира

Мария Календерска взриви ефира
5 (100%) 2 votes

Мария Календерска заостри вниманието на обществото

Новата изгора на Николай Бареков – Мария Календерска взриви ефира на Нова тв.

Мария Календерска бе категорична, че не може патриотизмът да бъде присвояван от няколко амортизирани и застаряващи политически фигури, които неколкократно са се опитвали да влязат в парламента.
Изгората на Николай Бареков е втора в листата на ББЦ в 24 МИР-София и в Благоевград за парламентарните избори.
Мария Календерска заяви, че всички гласове, които бъдат дадени за такива партии отново ще бъдат разпилени и ще отидат в кошчето, визирайки ВМРО и НФСБ.

Мария Календерска заостри вниманието на обществото

Мария Календерска заостри вниманието на обществото

Мария Календерска смята за нередно патриот, който се бие в гърдите, че е такъв, да заяви, че няма смисъл да бъде затваряна границата с Турция преди изборите.
Това бе отговорът на Календерска на лидера на НФСБ Валери Симеонов, който заяви, че няма смисъл от планираната акция на ББЦ да затворят границата с Турция на 1 октомври. Нещо повече, Валери Симеонов дори определи инициативата на ББЦ като предизборно действие.
Мария Календерска подчерта, че НФСБ категорично са се отказали от възможността да участват в коалицията „Анти-ДПС“ и да работят срещу интересите на партията, чиито конци продължават да бъдат дърпани от Ахмед Доган.

Изгората на Николай Бареков отдаде крайните и емоционални изказвания на Патриотичния фронт с факта, че остават на чертата за влизане в следващото Народно събрание.
Половината социологически агенции дори прогнозират, че ще останат под необходимия праг, за да бъдат представени в парламента.
Мария Календерска се жалва, че Централната избирателна комисия не действа като надпартиен орган, какъвто трябва да бъде и да защитава по равно правата на всички партии.
Тя подчерта, че ЦИК е разрешила на кандидата на ДПС за народен представител Икмал Джонова да регистрира наблюдатели от гражданското си движение „Младежка солидарност”, а ББЦ е била лишена от тази възможност.
Календерска заостри вниманието на обществото, подчертавайки, че не случайно избирателните секции, които ще бъдат разкрити в Турция за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври, са толкова на брой, колкото са в целия ЕС, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Мария Календерска взриви ефира”

 1. Мишо

  сеп. 23. 2014

  Време е Бостан да бъдат сломени!!!

 2. Ванчо

  сеп. 23. 2014

  Фактите са си факти. ВМРО копираха в голяма степен от програмата на ББЦ.

 3. Радо

  сеп. 23. 2014

  Искам да попитам патриотите Симеонов и Каракачанов какво постигнаха, като затвориха няколко секции и след това ЦИК ги отвори наново? Постигнаха едно голямо нищо! Затварянето на границата няма да промени резултата на ДПС, но поне ще изпрати знак, че има хора, които не се страхуват от тази партия!

 4. Минчо

  окт. 24. 2014

  тая сигурно много яки свирки прави, дудука не е прост 😉

Добавете коментар