Слави Трифонов спрял новото предаване на Николета Лозанова по bTV

Нова драма се разигра в bTV.

Оказва се, че Николета Лозанова отново е отхвърлена от телевизионния ефир. Плеймейтката е бясна, че новото й предаване, което трябваше да бъде излъчвано по bTV не е стартирало по план. Съгласно предварителният план, предаването на Николета Лозанова трябваше да стартира в неделя вечер, при все че анонсът сочеше, че ще бъде излъчено няколко дни по-рано.

[caption id="attachment_423087" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов спрял новото предаване на Николета Лозанова по bTV Слави Трифонов спрял новото предаване на Николета Лозанова по bTV[/caption]

Новото предаване на футболната съпруга се казва „Папараци”. То ще е подобие на „Поверително от НЛ”, което бе излъчвано до пролетта в ефира на TV7. Цял екип от детективи и професионални папараци ще дебнат за издънки на звездите, а Николета Лозанова ще коментира интригите и клюките в светското общество. Плеймейтката била подготвила няколко топ истории за първото си предаване, с които се канела да разбие ефира на bTV. За нейно огромно съжаление обаче предаването така и не тръгна.

Виновник за забавения старт на предаването на Николета Лозанова е не кой да е друг, а шоуменът Слави Трифонов, шушукат из коридорите на bTV. Той бил категоричен, че гвоздеят на програмата в ефира на медията снощи, трябвало да бъде неговото предаване „Гласът на България” и телевизията да пуска цял ден автореклами на музикалното шоу, а не да разсейва зрителите с шоуто на Николета Лозанова. В крайна сметка плеймейтката получила уверение, че предаването й ще стартира следващата неделя. Решението било взето в ранните сутрешни часове в неделния ден, пише pik.bg.

Междувременно стана ясно, че Слави Трифонов е „набутал” приятелката на Венко от „Ку-ку бенд” Невена Цонева в „Гласът на България”. Победителката от първия сезон на „Мюзик айдъл" в България избра отборът на Миро. Предаването „Гласът на България”, което стартира в неделя успя да пожъне много добър рейтинг поради факта, че липсваше конкуренция на гърба му. Запознати разкриват, че Слави Трифонов, който е продуцент на „Гласът на България” придумал Невена Цонева да се яви на кастингите, за да бетонира зрителския интерес още с първия епизод, пише vsekiden.com.