Нова драма разтърси bTV

Нова драма разтърси bTV
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов спрял новото предаване на Николета Лозанова по bTV

Нова драма се разигра в bTV.

Оказва се, че Николета Лозанова отново е отхвърлена от телевизионния ефир.
Плеймейтката е бясна, че новото й предаване, което трябваше да бъде излъчвано по bTV не е стартирало по план.
Съгласно предварителният план, предаването на Николета Лозанова трябваше да стартира в неделя вечер, при все че анонсът сочеше, че ще бъде излъчено няколко дни по-рано.

Слави Трифонов спрял новото предаване на Николета Лозанова по bTV

Слави Трифонов спрял новото предаване на Николета Лозанова по bTV

Новото предаване на футболната съпруга се казва „Папараци”. То ще е подобие на „Поверително от НЛ”, което бе излъчвано до пролетта в ефира на TV7.
Цял екип от детективи и професионални папараци ще дебнат за издънки на звездите, а Николета Лозанова ще коментира интригите и клюките в светското общество.
Плеймейтката била подготвила няколко топ истории за първото си предаване, с които се канела да разбие ефира на bTV. За нейно огромно съжаление обаче предаването така и не тръгна.

Виновник за забавения старт на предаването на Николета Лозанова е не кой да е друг, а шоуменът Слави Трифонов, шушукат из коридорите на bTV.
Той бил категоричен, че гвоздеят на програмата в ефира на медията снощи, трябвало да бъде неговото предаване „Гласът на България” и телевизията да пуска цял ден автореклами на музикалното шоу, а не да разсейва зрителите с шоуто на Николета Лозанова.
В крайна сметка плеймейтката получила уверение, че предаването й ще стартира следващата неделя. Решението било взето в ранните сутрешни часове в неделния ден, пише pik.bg.

Междувременно стана ясно, че Слави Трифонов е „набутал” приятелката на Венко от „Ку-ку бенд” Невена Цонева в „Гласът на България”.
Победителката от първия сезон на „Мюзик айдъл“ в България избра отборът на Миро.
Предаването „Гласът на България”, което стартира в неделя успя да пожъне много добър рейтинг поради факта, че липсваше конкуренция на гърба му.
Запознати разкриват, че Слави Трифонов, който е продуцент на „Гласът на България” придумал Невена Цонева да се яви на кастингите, за да бетонира зрителския интерес още с първия епизод, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар