Плеймейтката Николета Лозанова се образова на стари години

Като чудо на чудесата изданието „България днес” определя вестта, че Николета Лозанова става студентка. Половинката на Валери Божинов е решила да се вземе в ръце и да се сдобие с диплома за висше образование. Изданието припомня, че тази есен плеймейтката ще бъде водеща на предаването „Папараци” по Би Ти Ви. След спирането на „Поверително от NL” по ТВ7 моделката е приела новото предизвикателство с уговорката за много по-нисък хонорар. Въпреки че парите са по-малко, плеймейтката е решила на всяка цена да остане на екран – коментира изданието. Жената на Валери Божинов обаче е прeтърпяла истинска духовна метаморфоза – подчертава изданието. Тя била осенена от идеята, че възможно най-бързо трябва да завърши каквото и да било висше образование, за да не бере срам пред бъдещите си колеги от Би Ти Ви.

[caption id="attachment_423063" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова си избира специалност[/caption]

Според запознати Николета Лозанова е решила да потърси някоя лесничка специалност в Нов български университет, където без проблем ще грабне диплома. Тя е осъзнала, че скъпите парцалки и светските партита все някога ще имат своя край, и е помислила за своето бъдеще, като инвестира в образованието си. Истината обаче е, че най-голяма мотивация на водещата дала бившата любовница на Валери Божинов – Моника Валериева. Преди няколко седмици врагинята на Николета Лозанова сподели във Фейсбук снимка от двора на университета, на която е забила поглед в купчина лекции пред нея. Виждайки това, плеймейтката и до днес не може да се намери място от яд, че Моника е по-напред от нея на образователната писта. Николета Лозанова вече е започнала да рови и да проучва възможностите, които частните университети предлагат, за да може в най-скоро време да се похвали, че е стъпила и в такова заведение. Така че – наесен с песен, както казва народът! Николета Лозанова ще става студентка, а след 3-4 години, вече ще размахва тапия за висше.