Още една новинарка от bTV сложи силикон

Топ водещите на bTV полудяха по силикона.

Поредната звезда на bTV, която прибегна до силикона е водещата на обедните новини на медията – Ирина Костадинова. Тя сложи силиконов бюст, който е само размер и половина по-голям от природните й дадености, но очевидно е достатъчен, за да я накара да се чувства по-женствена.

Столичен вестник отбелязва, че водещата на обедните новини на bTV е извършила процедурата в началото на март в клиниката на известен роден специалист.

[caption id="attachment_423057" align="alignright" width="300"]Водещата на обедната емисия новини по bTV Ирина Костадинова сложи силикон Водещата на обедната емисия новини по bTV Ирина Костадинова сложи силикон[/caption]

Ирина Костадинова споделила със своя приятелка, че няма проблем с татуировките и болката, която повечето хора изпитват при извършването на подобни манипулации. След като със съпруга й Кирил Русев се разбрали, че скоро няма да го дари с втора рожба, двамата стигнали до решението, че биха могли да направят този експеримент върху тялото й. Когато Ирина Костадинова се появила на работа в bTV след манипулацията, най-изненадани останали гардеробиерките, тъй като дрехите й били доста отеснели в частта, която новинарката уголемила със силикон.

Близки до Ирина Костадинова разкриват, че най-голям принос за поставянето на силикон има половинката й Кирил Русев, който от години работи в Германия и изкарва добри пари. Напук на слуховете, „хулиганката” (както наричат Ирина Костадинова нейните колеги зад гърба й) и съпругът й не са се разделили, дори напротив – обичат се още по-силно отпреди. Новинарката на bTV твърди, че идеята да си сложи силикон била на съпруга й. Само в рамките на два месеца, трета новинарка от нюзрума на bTV се освежава. Преди Ирина Костадинова под ножа легнаха Виктория Петрова, която си сложи филъри около устата и на челото, както и Мариана Векилска, която опъна бръчките си тип „пачи крак” със специална процедура, пише pik.bg.

Съвсем наскоро Виктория Петрова се появи изненадващо с подстригана коса и мнозина се запитаха каква е причината. По-късно стана ясно, че новинарката е подстригала косата си, за да я даде за изработката на перука на онкоболна жена.