Евгени Минчев накара съквартирантите от ВИП Брадър да настръхнат

Паркетният лъв Евгени Минчев разтърси съквартирантите във ВИП Брадър с признанието си.

Той призна, че е правил любов срещу заплащане и с тези пари си е купил апартамент. Евгени Минчев направи скандалното признание снощи в ефира на Нова тв по време на мисия, в която съквартирантите от ВИП Брадър трябваше да кажат истината по повод на различни твърдения, изказани в публичното пространство. Евгени Минчев призна, че платената любов е голяма власт и допълни, че не е продавал тялото си за пари, а за много пари.

[caption id="attachment_423053" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев накара съквартирантите от ВИП Брадър да настръхнат Евгени Минчев накара съквартирантите от ВИП Брадър да настръхнат[/caption]

Паркетният лъв е собственик на 15 апартамента един, от които е купен именно с парите изкарани по този начин. Макар скандалното признание да дойде в повече на останалите съквартиранти, Евгени Минчев бе категоричен, че не се срамува от тези си постъпки. Той е на мнение, че половината от съквартирантите във ВИП Брадър са правили и много по-скандални и срамни неща при това за много по-малко пари. Скандалните признания на Евгени Минчев не свършиха до тук. Той обвини останалите съквартиранти от ВИП Брадър в лицемерие, след което се обърна към Жени Калканджиева и заяви в прав текст, че е фалшива, допълвайки, че и мъжът й Стефан Манов-Тачо е фалшив, както и мъжкото му достойнство. Заради непристойното поведение на Евгени Минчев, съквартирантите бяха лишени от част от бюджета си за седмицата.

Този факт предизвика негодуванието на известните личности, които дружно го номинираха за изгонване. За тяхно огромно съжаление обаче паркетният лъв бе спасен от имунитета, даден му като член на т.нар Политбюро във ВИП Брадър. Изненадващото признание на Йорданка Христова, че дъщеря й е с различна ориентация дойде в повече на съквартирантите. Тя обаче подчерта, че въпреки това я обича. Новата приятелка на дъщерята на Йорданка Христова – Ивана, е бившето гадже на поп примата Люси Дяковска – Камелия, пише pik.bg. Камелия се раздели с Люси Дяковска именно заради Ивана.