Ива Екимова има реална причина да влезе в Къщата!

Ива Екимова буквално била като удавник за сламка за участието си във ВИП Брадър 2014. Бившата телевизионна водеща била затънала в дългове и кредити и участието й в реалите било начин да покрие част от огромните си борчове. Офертата на продуцентите за нея била да вземе от вървежното шоу 40 бона хонорар, с които се надявала да покрие поне част от разноските си към банките. Ива Екимова изплащала един ипотечен кредит и два заема към крадитни карти. Тя трябвало да внася на месец две хиляди лева към банкови институции.

[caption id="attachment_423035" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова разчита на хонорара от Вип Брадър, защото е пред фалит[/caption]

След като предаването, в която тя беше водеща „Жените говорят” по ТВ7 отиде в нафталина, телевизионерката остана без работа. Ива Екимова остана три месеца без средства и се наложи да търси пари, за да поддържа имиджа си на звезда. Ива Екимова преподава в Софийския университет, но поулчава скромните осемстотин лева, които не й стигат за нищо.

Малкият й бизнес и пиар компанията, която е създала също не е печеливша. Тя от дълго време не представлява известни имена в шоу бизнеса и затова се наложило да освободи някои от служителите си под предлог, че в страната ни има голяма финансова криза.

Ива Екимова беше една от ревностните нападателки на предаване с формата на като ВИП Брадър. Бившата телевизионерка беше против на показ да се излага живота на съквартирантите и да се виждат техните отрицателни черти, както и нелицеприятните им действия, провокирани от дългото стоене в затворено пространство. Но когато ножът опря до кокала, Ива Екимова се съгласи да отиде там, където преди го плюеше.

Ива Екимова прекалявала и с чашката и затова натрупала още повече борчове, шушукат близки до звездата. Дали тази е истинската причина за пристрастяването й не е много ясно, но нелевиизонерката много страда за съпруга си, който катастрофира с мотор. Нелепата му смърт страшно много тормозела и все още не давала мира на блондинката.