Кали е била насилвана два пъти

Певицата Кали, която е една от звездите в последния сезон на ВИП Брадър разкрива неподозирано жестока истина от личния си живот.

Макар на пръв поглед Кали да е вечно усмихната, зад усмивката й се крие жестока лична драма. Мнозина определят певицата като истинска мъжемелачка, тъй като има три деца от трима различни мъже. Кали ще признае пред камерите на ВИП Брадър, че е ставала два пъти жертва на насилие в началото на бурната си кариера.

[caption id="attachment_423011" align="alignright" width="300"]Кали е била насилвана два пъти Кали е била насилвана два пъти[/caption]

Малко известен е фактът, че Кали е дипломиран философ. Запознати с биографията на любимката на Георги Илиев шушукат, че е станала жертва на насилие едва на 15 години, когато пеела с оркестъра на братя Такеви. И до ден днешен обаче Кали крие името на своя насилник, който откъснал забранения плод. Нейни близки обаче посочват, че извършителя на престъпното деяние е значително по-възрастен от нея колега, който се възползвал от нея по време на участие в провинцията след солидно количество алкохол. Вторият път, в който Кали станала жертва на посегателство над интимното й пространство бил в средата на 90-те години. Тогава певицата прави култовия трансфер от ресторант „Чепишев" в „Мираж" на основателя на ВИС Васил Илиев.

Кали пеела в подобни заведения точно във времената на големите престрелки между мутрите на Карамански и братя Илиеви. Тя си спомня, че даже са й опирали пистолет в главата, докато била на сцената. През 1998 г. тя имала участие в култовия БИАД, когато пристигнал Георги Илиев, придружаван от шумна компания. Четирима от главорезите на Илиев я притискат в гримьорната и започват да се гаврят с нея. За нейно щастие Георги Илиев влиза в стаичката й в разгара на импровизираната оргия и успява да разгони горилите, преди да й се изредят. Именно в този момент се заражда крепката дружба между Кали и Георги Илиев, на когото певицата кръщава първородния си син, пише pik.bg.