Синоптици предупреждават: Астрономическата есен иде с арктически студ!

Гласувайте за статията

Синоптици предупреждават за големи студове през октомври

Синоптици предупреждават за големи студове още в първите дни от астрономическата есен. Циганското лято, което ни подлъга, че времето може да се задържи слънчево и топло след последните порои всъщност се оказа доста лъжовно. Студена вълна залива Балканите, като арктическите въздушни маси вече поразяват Македония. Очаква се студения фронт да удари и цяла Западна България, която напоследък е постоянна жертва на лошото време на Балканите.

Синоптици предупреждават, че температурите ще са толкова ниски, че след топлата ранна есен, студът ще ни се види направо арктически. „В сравнение с досегашните 29 — 30 градуса, рязкото падане на температурите до 1 – 2 градуса ще ви се сторят повече от зимни“, съобщават те.

Чака ни арктически студ в началото на есента предупреждават синоптици

Чака ни арктически студ в началото на есента предупреждават синоптици

Студеният фронт ще бъде подсилен от силен северен и северозападен вятър. Валежи в следващите дни не се очакват, но рязкото падане на температурите ще се отрази на всички. Добрата новина е, че дъждове няма да има, а през обедните часове времето дори ще бъде приятно с температури от 10 -11 градуса.

Засилено студено време се очаква и в първите дни на октомври като от NASA оказват засилено наблюдение върху мощен циклон, който се формира край бреговете на Арктика. Явлението се е насочило към източните брегове на Атлантика и нищо чудно след няколко седмици да удари Европа с нова порция дъжд и сняг.

Тази година станахме свидетели на редица аномалии, като най-странни бяха масираните наводнения, които удавиха почти цялата страна. Съмненията, че става въпрос за изкуствени опити за монопол върху времето назряват още повече, особено след като САЩ признаха за ХААРП. За технология за контрол над времето признават, макар и неофициално Китай и Русия. Говори се, че дори Северна Корея разполага с подобна разработка.

Климатичната война между великите сили обаче взе стотици невинни жертви из цял свят. А обществеността все повече негодува срещу подобни намеси във времето и климата, които засягат живота милиони хора по света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар