Асен Блатечки зарязва Диляна Попова дни след раждането

Асен Блатечки зарязва Диляна Попова дни след раждането
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки няма да присъства на изписването от болницата на сина си

Въпреки, че Асен Блатечки призна сина си, той няма да бъде до него в първите дни от живота му. Актьорът е дал името си на сина, с който колежката му Диляна Попова го дари. До последно Асен Блатечки не проговори пред медиите за връзката си с Диляна Попова и въпреки, че тя призна преди месеци, че детето е от него, той упорито отказваше да отговаря на каквито и да било въпроси, свързани със сина му.

Асен Блатечки

Асен Блатечки зарязва Диляна Попова дни след раждането

Близките на Диляна Попова до последно имали съмнения дали Асен Блатечки ще признае сина си. Часове след раждането на малкия Борил, неговият баща е дал името си. Асен Блатчеки настоявал Диляна Попова да кръсти сина им на него или на покойния му баща. Моделката категорично отказала, заявявайки, че синът й ще носи името Борил, тъй като е истински борец.

Диляна Попова споделила със свои приятелки, че въпреки проблемите по време на бременността си, е щастлива, че е успяла да роди здраво дете. Напомняме ви, че лятото тя и актьорът се разделиха, тъй като той реши да се върне при съпругата си Катерина, от която има 12-годишна дъщеря.

Въпреки това последните няколко дни Асен Блатечки прекарвал по-голяма част от времето си с Диляна Попова. Красавицата получила контракции в събота вечерта и веднага след като се обадила на Асен Блатечки той дошъл в дома й. По-късно актьорът заедно с бащата на Диляна Попова я откарали в болницата.

Моделката родила сина си след 12 часа. Вероятно утре тя и Борил ще бъдат изписани от болница, но Асен Блатечки няма да присъства на изписването, тъй като заминава за морето със съпругата си. Поводът за пътуването им е служебен ангажимент, веднага след това те ще заминат за Лондон, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар