Асен Блатечки няма да присъства на изписването от болницата на сина си

Въпреки, че Асен Блатечки призна сина си, той няма да бъде до него в първите дни от живота му. Актьорът е дал името си на сина, с който колежката му Диляна Попова го дари. До последно Асен Блатечки не проговори пред медиите за връзката си с Диляна Попова и въпреки, че тя призна преди месеци, че детето е от него, той упорито отказваше да отговаря на каквито и да било въпроси, свързани със сина му.

[caption id="attachment_422963" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки зарязва Диляна Попова дни след раждането[/caption]

Близките на Диляна Попова до последно имали съмнения дали Асен Блатечки ще признае сина си. Часове след раждането на малкия Борил, неговият баща е дал името си. Асен Блатчеки настоявал Диляна Попова да кръсти сина им на него или на покойния му баща. Моделката категорично отказала, заявявайки, че синът й ще носи името Борил, тъй като е истински борец.

Диляна Попова споделила със свои приятелки, че въпреки проблемите по време на бременността си, е щастлива, че е успяла да роди здраво дете. Напомняме ви, че лятото тя и актьорът се разделиха, тъй като той реши да се върне при съпругата си Катерина, от която има 12-годишна дъщеря.

Въпреки това последните няколко дни Асен Блатечки прекарвал по-голяма част от времето си с Диляна Попова. Красавицата получила контракции в събота вечерта и веднага след като се обадила на Асен Блатечки той дошъл в дома й. По-късно актьорът заедно с бащата на Диляна Попова я откарали в болницата.

Моделката родила сина си след 12 часа. Вероятно утре тя и Борил ще бъдат изписани от болница, но Асен Блатечки няма да присъства на изписването, тъй като заминава за морето със съпругата си. Поводът за пътуването им е служебен ангажимент, веднага след това те ще заминат за Лондон, пише ПИК.