Участничката във ВИП Брадър 2014 Йорданка Христова избягва темата Фидел Кастро

Легендата за връзката на Йорданка Христова с кубинския лидер Фидел Кастро нееднократно е била зачеквана от най-различни хора – пише „България днес”. Завесата обаче бе повдигната неотдавна и от посланичката на Куба у нас Тересита Капоте, която е близка до певицата. Тя разкри, че легендите за любовна афера между Кастро и изпълнителката не са съвсем лишени от достоверност. Капоте разказа история, в която по време на официална среща с присъствието на Йорданка Христова Кастро я дръпнал настрани и прошепнал, че ако не било необходимо да съблюдава протокола, никой не знае какво щяло да стане през въпросната вечер.

[caption id="attachment_422960" align="alignleft" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова е сред участниците във ВИП Брадър 2014[/caption]

„Бяха писали някъде, че съм казала, че на Фидел му бил малък. Куба ми е като втора родина, дори когато бях последния път, видях, че един от най-добрите им бейзболисти се казва Йордан, даже и мъжете вече кръщават Йордан заради мен. Това е много трогателно, защото аз много обичам Куба и бях много популярна там” – разказва Йорданка Христова. „Имах дълги, черни, прави коси и ме наричаха „годеницата на всички кубинци” – споделя във ВИП Брадър певицата. Йорданка Христова в момента радва своите фенове в къщата на ВИП Брадър и именна във визитката си там тя загатва, че до 35-ата си година все е успяла да се налудува. Това стана, като съобщи, че още преди 20 години е обещала на своите почитатели да събере в книга своята биография. Тя мисли да я озаглави „Влюбена в живота. Любовните истории на Йорданка Христова”, като в нея мисли да преплете подробности и съвети – отбелязва изданието. В момента примата споделя, че когато махне грима си, тя понякога не може да се познае. За своите 71 години обаче малко хора могат да твърдят, че тя не изглежда добре. Напротив, Йорданка Христова продължава да покорява мъжете със своята женственост.