Елен Колева лъсна в епицентъра на поредния скандал

Елен Колева, която наскоро се раздели с богатия си приятел Александър Найденов, отново се забърка в скандал. Младата актриса беше уволнена от Народния театър също толкова неочаквано, колкото беше назначена. Елен Колева съобщи във Фейсбук, че вече е останала без работа, заявявайки, че враговете й сигурно ликуват. Бившата на Сашо Майонезата допълни, че тази загуба всъщност е пътят към нейната свобода и вече се чувства истински свободна.

[caption id="attachment_422950" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева е уволнена от Народния театър заради Сашо Майонезата[/caption]

Веднага след като тя беше назначена в първа трупа на Народния ни театър се появиха спекулации, че зад назначението й стой нейното гадже. Сега отново се твърди, че зад уволнението й стои отново Майонезата. Самият Александър Найденов първоначално отрече слуховете, че има нещо общо с назначението на своята любима, но сега не отрече твърденията, че той стои зад уволнението.

Милионерът заяви съвсем открито, че решенията за уволнения и назначения не се взимат еднолично от директора на театъра Павел Васев, а от всички членове на настоятелството част, от които е и Майонезата.

След скандалната им раздяла с бившият на Елен Колева заяви, че вече я пенсионира и повече няма да й дава никакви шансове, което доказва безспорно твърдението, че именно той стои зад уволнението й.

Самата Елен Колева не споделя подробности около напускането на театъра, защото може би се страхува.

Вторият баща на младата актриса - Любомир Бояджиев, който е управител на Драматичния театър в Монтана също отказа да коментира отношенията й със Сашо Майонезата. Той сподели пред репортери на "Ретро", че е бил помолен да не коментира случилото се. Любимир Бояджиев заяви, че съжалява много, че младата и талантлива актриса като Елен Колева е останала без работа.

Междувременно за коментар по случая беше потърсен и директорът на Народния театър, който не отрече твърденията, че Сашо Майонезата също има участие във вземането на решението за уволнението на Елен Колева. Павел Васев заяви, че Найденов е част от настоятелството и той също участва във вземането на важни решения. Шефът на Народния театър допълни, че са уволнени още 10 души, тъй като няма средства за заплатите. Половината от тях са били работещи пенсионери, а другите с най-малък стаж, какъвто е случаят на Елен Колева, пише ПИК.