Скандалът във ВИП Брадър се завъртя около Евгени Минчев

Във ВИП Брадър вече се завихри първият грандиозен скандал.

Истината за отношенията между танцьора Атанас Месечков и паркетния лъв Евгени Минчев излезе наяве. Оказва се, че двамата са имали горещ любовен романс преди година и половина, който обаче е продължил твърде кратко време. Евгени Минчев, който е част от Политбюрото на ВИП Брадър не преставал да се хвали пред свои позната за палавите му игри с Атанас Месечков. Двамата дори се показали заедно и на светско парти, но тогава все още прикривали чувствата си.

[caption id="attachment_422932" align="alignright" width="300"]Скандалът във ВИП Брадър се завъртя около Евгени Минчев Скандалът във ВИП Брадър се завъртя около Евгени Минчев[/caption]

Запознати уточняват, че танцьорът Атанас Месечков търсел изгода от паркетния лъв. След като видял обаче, че Евгени Минчев няма да му пусне аванта, се изнесъл от жилището му с подвита опашка. На този етап Евгени Минчев и Атанас Месечков успяват да запазят самообладание в къщата на ВИП Брадър, но е въпрос на време да изпуснат нервите си. Някои пък прогнозират, че след двубоя на Евгени Минчев и Камелия Воче, се очаква певицата да бъде заместена на ринга от Атанас Месечков, пише „Лайфстайл”. Ориентацията на Атанас Месечков е подложена на коментари от доста време. При все, че мачото непрестанно изтъква влечението си към нежната половинка на човечеството, запознати твърдят, че той всъщност играе на левия фронт.

Преди време Атанас Месечков имал дългогодишна връзка с доста състоятелен мъж на име Александър. Освен това изгората на танцьора бил и изключителен красавец. Двойката живеела под един покрив, но когато Атанас Месечков започнал да става известен си повдигнал самочувствието и скандалите помежду им зачестили. Честите скандали не се нравели на Александър и в крайна сметка той показал вратата на Атанас Месечков. Така танцьорът бил принуден да напусне любовното ложе на богатия красавец, пише pik.bg. По всичко личи, че съквартирантите в този сезон на ВИП Брадър са седнали върху бомба с часовников механизъм и е въпрос на време тя да се взриви.