Силвия Зубева крие гадже богаташ

Силвия Зубева крие гадже богаташ
5 (100%) 2 votes

Силвия Зубева се дразни от хорското внимание заради ревнивата си половинка

Силвия Зубева ходи всеки ден на работа с луксозен джип

Силвия Зубева крие гадже богаташ. Красивата учителка, която взриви онлайн пространството на първия учебен ден, не може да се оплаче от липса на средства – нещо, което тормози всеки един средностатистически преподавател в страната ни. Младата жена обаче се радва на любовта на богаташ, който й е подсигурил охолен наин на живот.

Силвия Зубева

Силвия Зубева

28-годишната учителка всеки ден пристига в училището с луксозен джип, управляван от приятеля й. Никой от колегите й не го познава, тъй като самата Силвия Зубева не обича да коментира личния си живот. Отдалеч си личи обаче, че господинът разполага с пари. Нещо повече, според колежките на красивата преподавателка, гаджето й е платило и операция за уголемяване на бюста, с която обаче Зубева предпочита да не се хвали.

И това далеч не е единствената инвестиция, която богаташът е направил за красавицата. Специалисти коментираха тоалета й от първия учебен ден, с който младата учителка обра овациите. Само дамската й чантичка струва над 700 лева, тъй като е на престижната марка „Фурла“, категорични са експертите. Дрехите й също са маркови, както и прическата и макиажът й. Което няма как да бъде постигнато само с една учителска заплата.

Помолена да коментира тази информация, самата учителка предпочете да замълчи. Тя обаче не отрече, че си има сериозен приятел, с когото са заедно от години. Това е и основната причина да се подразни от прекаления интерес към нея в медиите и онлайн пространството. На гаджето й това внимание към половинката му не му се нравело изобщо, научиха от vsekiden.com. Да не говорим, че след него последва истински телефонен тормоз към младата жена, призна самата тя пред камерите на Нова ТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар