Зорница Линдарева вече иска да напусне къщата на ВИП Брадър

Обстановката в къщата на ВИП Брадър се нагорещи.

Зорница Линдарева се чувства отритната от останалите съквартиранти под покрива на ВИП Брадър и настоява да си ходи. Очевидно Жени Калканджиева успя да постигне желания ефект чрез фината манипулация, на която подложи съквартирантите. Тя заяви гласно, че съжалява любовницата на съпруга си Стефан Манов-Тачо и помоли останалите да й обръщат внимание. Шефката на „МИзаж” успя да постигне обратен резултат с фината си манипулация и вече всички съквартиранти игнорират Зорница Линдарева.

[caption id="attachment_422923" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева вече иска да напусне къщата на ВИП Брадър Зорница Линдарева вече иска да напусне къщата на ВИП Брадър[/caption]

Жени Калканджиева успя да спечели цялото внимание и уважение на останалите участници във ВИП Брадър с демонстрираното разбиране по адрес на Зорница Линдарева. С любовницата на Тачо говори единствено Албена Вулева, с която останаха заедно 1-2 дни в ТВУ-то. Моделката неколкоклатно се опита да завърже разговор с Йорданка Христова и Камелия Воче като се присламчи към тях в кухнята, докато приготвяха обяда, но опитите й удариха на камък. Жени Калканджиева сподели пред Венета Райкова в „Голямата уста”, че съжалява Зорница Линдарева, тъй като всички съквартиранти са с предразсъдъци към нея и никой не й обръща внимание. Тя дори ги посъветвала да не се държат пренебрежително с новобранката.

Напрежението, което витае във въздуха под покрива на къщата на ВИП Брадър очевидно изнерви Зорница Линдарева. Разбивачката на семейства изплака на рамото на Албена Вулева, че престоят й в къщата на ВИП Брадър вече й се струва прекалено дълъг и явно е дошло времето да си ходи, пише pik.bg като цитира HotArena.net. Дали все пак моделката ще успее да се впише успешно в обществото на ВИП Брадър или ще остане отритната, предстои да разберем в някой от следващите епизоди на риалити формата. Очевидно и този сезон на шоуто няма да се размине без люти интриги. Съквартирантите отново ще бъдат подложени на множество изпитания, а тези, които са с най-слаби нерви несъмнено ще окапят първи.