Бомба: Маги Халваджиян бозал от Йорданка Христова!

Бомба: Маги Халваджиян бозал от Йорданка Христова!
3 (60%) 2 votes

Маги Халваджиян и Йорданка Христова са силно свързани! Това разкри самият продуцент

Шокираща тайна за връзка с естрадната ни прима Йорданка Христова разкри самия Маги Халваджиян. А тя е, че невероятната Йорданка Христова е била „втора майка” на дългокосия продуцент. Певицата Йорданка Христова и майката на Маги Халваджиян са били първи приятелки. Когато родителката на Маги е разхождала бебето Маги Халваджиян в количка, идвала е и Йорданка Христова. Дори когато й се налагало да пътува и отсъства от дома си, певицата е взимала при себе си Маги Халваджиян и дори го е кърмила. Това разкри самия продуцент.

Той разкри още, че изключително е благодарен на певицата и за него Йорданка Христова е изключително добър и благороден човек.

Йорданка Христова

Маги Халваджиян сам разказа историята за миналото си, когато като бебе е бозал от Йорданка Христова

Припомняме, че Йорданка Христова влезе във ВИП Брадър-Образцов дом и веднага й бе зададена задачата да участва в политбюро , заедо със светския лъв Евгени Минчев. Двамата решаваха съдбите на съквартирантите, преди да пристъпят прага на къщата. Тази година новия сезон на култовото предаване минава под егидата на социалистическия реализъм, затова и ВИП персоните бяха разпределени в две, а не както досега една Къща.

Първата се отличаваше с бароков разкош и тя бе ВИП резиденцията. Втората, където цареше мизерията бе превърната в трудово-възпитателно общежитие. Там живеещите трябваше да се сбълъскат с куп неприятности от недалечното ни минало. Те обитаваха твърде скромна обстановка, имаше режим на тока и можеха да се къпят само един път в седмицата и то само в някакви определени часове.

Йорданка Христова и Евгени Минчев трябваше да разпределят съквартирантите къде да попаднат, без никой да знае за „зловещата им роля”.

Продуцентът Маги Халваджиян пък влиза в Домсъвета на култовото шоу. Той ще подлага на изключително прецизна дисекция действията на ВИП персоните в къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Бомба: Маги Халваджиян бозал от Йорданка Христова!”

 1. Snejana Markova

  сеп. 22. 2014

  клюки

 2. Snejana Markova

  сеп. 22. 2014

  клюки

 3. Boika Ianeva

  сеп. 26. 2014

  Дали има по прост народ!

 4. Boika Ianeva

  сеп. 26. 2014

  Дали има по прост народ!

Добавете коментар