Истинската причина Азис да „погребе“ Николета!

Истинската причина Азис да „погребе“ Николета!
5 (100%) 1 vote

Азис окончателно „погреба“ Николета и я изтри от живота си!

Поп фолк певеца Азис тотално отсвири от приятелския си кръг моделката Николета Лозанова. Мнозина заподозряха в това поредната пиар акция на Краля на поп фолка. Но предположението не се оказа истина, защото Васко вече никъде не се появява с плеймейтката. Дори напротив, той често е виждан в компанията на нейната най-голяма врагиня и това е Алисия. Бившата на съпруга й Валери Божинов беше в недобри отношения с ексцентричния си колега, но сега отношенията им са тотално различни и доста затоплени.

Азис

Азис и Николета бяха неразделни, но краят на приятелството им дойде

Не беше далеч времето, когато Азис и Николета Лозанова бяха първи дружки. Костинбродският славей се хвалеше непрекъснато, че Николета го е научила как да се облича, кои дрехи да съчетава и на други тънкости в обличането. Двамата ходиха на екскурзии в чужбина, хранеха се от една чиния, спяха в едно легло. До момента, когато плеймейтката предпочете рейтинга на предаването си, което водеше по ТВ7 „Поверително от NL” пред приятелството.

Припомняме, че докато бяха на екскурзия в поредната дестинация НиЛо открадна от телефона на Азис провокативно клипче. На него се виждаше как певецът беше в интимно отношение с гаджето си Велизар. Двамата се отдаваха на ласки и плененият от прелестите и гласовите данни на певеца твърдеше, че Азис е най-големия и най-великия. Това Николета Лозанова показа на цяла България заради идеята да увеличи гледаемостта на предаването си, което така или иначе отиде в нафталина заради финансови проблем на медията,в която работеше моделката.

Но това нейно действие окончателно тури край на приятелството с гласовиткото на поп фолка. Азис я обвини, че от „приятелка е станала предателка”. Близки до чалга средите веднага заподозряха, че кавгата между двамата приятели не е нищо повече от повишаване на рейтинга им. Но това не се оказа истина. Азис и Николета окончателно се разделиха. И за да й отмъсти, Азис стана най-добър приятел с нй-големия й враг – поп фолк дивата Алисия. Но, както пише сп. „Блясък” Николета е скъсала приятелските си отношения и с други известни личности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар