Ето какво не знаем за Лили Иванова и Людмила Живкова!

Ето какво не знаем за Лили Иванова и Людмила Живкова!
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова припаднала като научила за смъртта на Людмила Живкова!

Съвсем друг образ описва учителката на Лили Иванова за примата на българската естрада. 86-годишната Савка Ненова твърди, че Лили е изключително грижовен човек и много състрадателен. Лили Иванова приела много тежко смъртта на Людмила Живкова. След като разбрала за това, което се случило с щерката на Първия в държавата – Тодор Живков тя припаднала. Случката се случила в Свищов, където голямата дама на българската естрада Лили Иванова изнасяла концерт.

Тя искала преди това да се види с учителката си по руски език и й казала да й се обади на рецепцията на хотела, за да извикат. След като Савка Ненова отишла на рецепцията, оттам й заявили, че в момента не могат да я притесняват, тъй като Лили Иванова била припаднала. Това се случило, защото тя разбрала за смъртта на Людмила Живкова.

Лили Иванова

Лили Иванова припаднала от новината за Людмила Живкова

Лили Иванова и Людмила Живкова живеели врата до врата. Те били не само добри съседи, но и приятелки. Двете били забелязвани много често и си общували. Савка Ненова изказа предположение, че една от най-големите ни певици просто е знаела причината, поради която Людмила Живкова е починала и тя не е била от естествена смърт.

След като учителката на Лили Иванова разбрала, че бившата й ученичка припаднала, тя решила да изчака, за да й се обади. По-късно Лили Иванова наистина й се обадила и двете се срещнали преди концерта. Лили Иванова била изключително шокирана и разстроена от смъртта на приятелката си. Според 86-годишната Савка Ненова Лили Иванова била изключително грижовен човек.

Тя страшно се грижела за своите родители и правила така, че нищо да не им липсва. Досега клюката носеше, че Лили Иванова била студена, резервирана и изобщо не се грижела за фамилията си. Но явно това поредната злост по известна персона, която не се оказва истинска. Припомняме, че Лили Иванова се погрижи за сестра си, когато тя влезна в болница и завеща парите си на една от своите племеннички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето какво не знаем за Лили Иванова и Людмила Живкова!”

  1. prekrasnaaaaaaaaaaa

Добавете коментар