Венета Райкова стартира с гаф

Венета Райкова стана за резил още в първия епизод на предаването "Голямата уста", което стартира снощи в ефира на Нова тв. Дългоочакваният старт за Венета Райкова се оказа не толкова успешен за нея. Още с първото си предаване Венета Райкова си навлече гнева на зрителите. Причината за това станаха нападките й към Евгения Калканджиева.

Хапливата блондинката побърза да захапе шефката на "Визаж", питайки я защо е посрещнала в къщата с прегръдка жената, с която Тачо й изневери. Венета Райкова определи поведението на Калканджиева като чисто лицемерие. Шестата по красота в света не остана длъжна на хапливата журналистка.

[caption id="attachment_422881" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова си навлече гнева на зрителите[/caption]

Миската заяви, че за да се разпадне един брак, причината за това не може да бъде друга жена, а неразбирателството между двама души. Калканджиева предложи на Венета Райкова да попита Тачо защо е избрал да й изневери със Зорница Линдарева. Миската допълни, че Тачо никоха няма да отговори на въпросите на Венета Райкова, защото тя е заядлива и провокативна и постоянно търси скандали.

С тези думи Калканджиеа направи на пух и прах Венета Райкова и имиджа й на една от най-добрите те водещи у нас. Изказването на съпругата на Тачо взриви мрежата и само за минути то събра стотици лайкове, показващи само едно - зрителите подкрепят Калканджиева, но и не и начина, по който Венета Райкова търси сензации, пише Хот арена.

Изказването на блондинката стана причината и за гневните думи на Иван Ласкин. Малко след скандала в "Голямата уста", той изрази във фейсбук антипатията си към блондинката. Иван Ласкин заяви, че Венета Райкова е мармот, който няма място в ефира. Скандалният актьор, който често критикува тв водещите, оплю не само Венета Райкова и предаването, което  тя води.

"Голямата уста" ще продължи точно три месеца. Предаването има за цел да критикува поведението на риалити героите от ВИП Брадър и да извади на показ кирливите им ризи. А кой по-добре от Венета Райкова може да направи това?