Димитър Рачков напуска „Господарите“?

Димитър Рачков напуска „Господарите“?
4 (80%) 3 votes

Димитър Рачков е изпаднал в жестока депресия заради прекалено многото работа

Димитър Рачков вече е подал молба за напускане, остава на екран само до Нова година

Димитър Рачков напуска „Господари на ефира“! Обичаният комик е решил да се махне от комедийното шоу, а причината не е в скандал между него и продукцията. Просто твърде многото работа и ангажименти се отразявали сериозно на психическото равновесие на звездата. Близки до Димитър Рачков издават, че той е изпаднал в жестока депресия в последните седмици.

Димитър Рачков

Димитър Рачков

Наскоро преминалият му рожден ден също утежнявал допълнително нещата. Бургазлията се чувствал стар и похабен, макар да навърши едва 42 години преди няколко дена. Негови колеги също споделили, че извън снимките на предаването Димитър Рачков почти не се усмихва и ведрото му настроение е единствено за пред камерите и зрителите.

Очевидно ситуацията е повече от сериозна, тъй като още в началото на есенният телевизионен сезон комикът подал молба за напускане, поставяйки шефа си Магърдич Халваджиян в доста неприятна ситуация. Арменецът не бил никак щастлив от факта, че е на път да изгуби най-обичания си водещ. Който предизвиква допълнителен интерес и покрай връзката с колежката си Мария Игнатова.

Според хора от „Господарите“ Димитър Рачков ще остане в шоуто до Нова година, след което ще се оттегли, за да съкрати поне с малко ангажиментите си. До тогава той ще продължи да си партнира с колегата си Васил Василев-Зуека. Ситуацията се усложнявала и от факта, че половинката на актьора – Мария, била доста ангажирана покрай Х Фактор и двамата буквално не успявали да се засекат вкъщи, научиха от „Всеки ден“, цитирани от Агенция ПИК.

В момента Димитър Рачков е сред най-скъпоплатените актьори и водещи. Това е и причината той да се нагърбва с нови и нови проекти – за да изкарва повече пари. Това обаче му изигра лоша шега, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар