Сара Томази налази Валери Божинов, Николета Лозанова нехае

Италианската красавица Сара Томази се домогва до леглото на Валери Божинов – пише „България днес”, като се позовава на свои източници на Апенините. Новият нападател на „Тернана” бе оставен без надзор от половинката си Николета Лозанова, която се готви за ново телевизионно предизвикателство. Това е дало възможност на футболиста със слаби ангели отново да си припомни славните си ергенски години – отбелязва изданието. Фактът, че за известно време Валери Божинов се оказал самотен, веднага привлякъл вниманието на мъжемелачката Сара Томази – твърди изданието, като се позовава на своя агент. Красавицата е популярна на Ботуша с многобройните си афери с футболисти. Тя е бивше гадже на Марио Балотели и Роналдиньо. Снимала се е във филм за възрастни, който се радва на голям успех.

[caption id="attachment_422844" align="alignleft" width="300"]Сара Томази Сара Томази е италианското изкушение на Валери Божинов[/caption]

Сара заяви в свое телевизионно интервю, че голямата й мечта е да прави любов с целия отбор на „Милан” и това да бъде увековечено в нов филм за възрастни.

Според клюката в Италия Томази вече е намерила начин да стигне до Валери Божинов, но какво е станало след това – историята мълчи. Родният град на красавицата е Терни, където сега играе българинът. Сара познава всички известни хора там. Затова не е представлявало никакъв проблем тя да се домогне до новия нападател на „Тернана”.

„Не мога да повярвам на поредните простотии. В момента се намирам в чужбина и не е удобно да говоря по телефона. Позвънете ми след понеделник” – е заявила пред изданието Николета Лозанова.

Според нейни близки обаче родната плеймейтка е подушила какво става в Италия и спешно е заминала нататък, за да държи неверния си мъж изкъсо. Нещата като че ли не са потръгнали особено добре, защото самата Николета намекнала, че е разкарала Валери Божинов. Плеймейтката публикува снимка във Фейсбук с нова прическа, под която пише: „Когато една жена сменя цвета на косата си, сменя и...” Продължението на изречението е мъжът, поне според народните вярвания – уточнява изданието.