Силвия Зубева все още живее с родителите си в малкото градчеСилвия Зубева прекарва по два часа на ден в път, за да стигне до работното си място

Силвия Зубева, красивата учителка, която взриви медийното пространство със снимката си от първия учебен ден, всъщност не е от София. Красивата млада жена пътува всеки ден до столицата ни от Ихтиман, където живее заедно с родителите си. Това означава, че всеки ден Силвия Зубева прекарва минимум по два часа на път, за да стигне до училището, в което работи и да си върши работата.

[caption id="attachment_422840" align="alignright" width="300"]Силвия Зубева се превърна в медийна сензация Силвия Зубева се превърна в медийна сензация[/caption]

До скоро хубавата учителка е пътувала с междуградския транспорт, но отскоро си има собствен личен автомобил, който улеснява значително задачата й, научиха от "24 часа". Това се случва вече три години - времето, от което Силвия Зубева е започнала да работи в школото.

Припомняме ви, че снимката на красивата учителка предизвика истински бум в медийното пространство. 28-годишната жена се превърна в хит сред онлайн потребителите след като кадърът, на който приема цветя за първия учебен ден се появи в сайт за развлечения и буквално подлуди онлайн потребителите. За по-малко от две денонощия фотосът със Силвия Зубева събра повече от половин милион харесвания и съвсем естествено стана причина за разгорещени спорове за това сексистко ли е да се обсъжда визията на една жена-преподавател и тя да се оценява и по външния й вид.

Самата учителка е категорична, че никак не й допада ролята на фаталната класна, тъй като не й допада да бъде оценявана единствено по външния си вид. Колежките й в училище я подкрепиха с думите, че тя далеч не е единствената млада и привлекателна преподавателка в школото им, а й в България като цяло. Самата Зубева се ожали, че откакто снимката й се превърна в медийна сензация, е подложена на нечуван тормоз от непознати хора, които не спират да й пишат и да й звънят по мобилния телефон.