Топ 10 на най-невероятните теории за извънземни

Топ 10 на най-невероятните теории за извънземни
1.6 (32%) 5 votes

Вижте най-невероятните теории за извънземни и връзката им с нас

Вселената е прекалено огромно място, за да бъдем съвсем сами, нали? В света има много теории за извънземни, за първият им контакт с човешката раса, както и за това, какво всъщност искат от нас.

От предположенията, че вече са се свързали с хората, извършват експерименти върху нас до идеята, че само ни наблюдават или очакват да еволюираме, предлагаме ви 10-те най-популярни теории за извънземните.

1. Теорията за зоопарка – Човечеството се наблюдава от извънземни, които имат изключителна интелигентност. Не се свързват с нас, за да не се намесват в развитието на живота на Земята, а възможността за контакт съществува, ако се превърнем в развити и напреднали същества.

2. Теория за спорите – извънземните са изпратили на Земята спори, които са се развили в някои форми на живот. Те са прикрепяли бактерии към астероиди и други летящи обекти, преди да ги отпратят към планети, на които може да се създаде живот.

3. Договор с извънземните – технологично превъзхождащи ни извънземни са се свързали с американското правителство още през 1948 г. Те са разменили напреднали технологии за правото да експериментират върху човешкото население и човешката популация.

Теориите за извънземни стават все по-невероятни

Теориите за извънземни стават все по-невероятни

4. Конспирация Франклин – британците прикриват следите на раса гиганти, живеещи на канадския Арктик. В провалена арктическа експедиция от 1840 година се казва, че членовете са избити от живи, най – вероятно извънземни форми на живот.

5. Луната като космически кораб – Луната е кух космически кораб, доведен до Земята преди 11000 години. Вътре в нея живеят извънземни и манипулират нашите мозъци.

6. Движение Раелизъм – то е религиозно сдружение, което проповядва, че животът на Земята е създаден от извънземни, наречени ​​Елохими. Те често посещават Земята, но се идентифицират с богове и ангели.

7. Езцотеричен Хитлеризъм – Арийската раса са потомци на извънземни видове, които се смесили с човешкия вид. Според тази теория Хитлер се крие под земята с тези извънземни и чака времето за 4 – я Райх.

8. Елитът на влечугите – формоизменящи се влечугоподобни извънземни са поробили човечеството и заменили елитни личности в социалните, политическите и финансовите елити на Земята. Предполага се, че някои от тях са кралица Елизабет ІІ, Джордж Буш, Клинтън и други.

9. Хората в черно – те наистина съществуват, крият всяко действие на извънземните на нашата планета, а и самите агенти са извънземни.

10. Праисторически извънземни – през годините те често са посещавали Земята и са помогнали в изграждането на пирамидите, както и на Стоунхендж, а доказателство за тяхното съществуване са йероглифите, издълбани с модерна технология в древните египетски руини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар