Истината за скандалната Зорница Линдарева излезе наяве

Скандалната моделка Зорница Линдарева, с която Тачо изневери на съпругата си Евгения Калканджиева, се оказа истинска мъжемелачка. Манекенката е поддържала паралелно връзка не само с Тачо, но и с още двама мъже. Докато е била със съпруга на Калканджиева, Зорница Линдарева се е срещала и с внука на Тодор Живков - Тодор Славков, научи "Всеки ден".

[caption id="attachment_422772" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева кръшкала и на Тачо[/caption]

Запознати с аферата на Тачо и Зорница Линдарева разкриха, че съпругът на Калканджиева разбрал за играта й и затова я зарязал. Според мълвата Тачо и шестата по красота в света ще се разделят след приключването на ВИП Брадър, но това едва ли ще сближи отново скандалната моделка и съпруга на шефката на "Визаж".

Причината за това е, че Тачо отдавна е познал истинската същност на Зорница Линдарева. По време на връзката си с него, освен с Тодор Славков, скандалната брюнетка се срещала и с официалния си приятел. Тачо и внукът на Тодор Живков били просто част от плана на Зорница Линдарева. Моделката решила да отмъсти на приятели си заради негова изневяра.

Приятелки на скандалната красавица разкриха, че тя започнала връзка с Тачо, за да накаже приятеля си. Зорница Линдарева така и не успяла да му прости изневярата и решила да го накаже. По това време тя имала връзка и с още един известен българин, който от тв водещ стана политик, пише Хот арена.

Въпреки скандалната си слава на златотърсачка, Зорница Линдарева постоянно парадира с финансовото състояние на родителите си. Моделката твърди, че високия си стандарт на живот на доброто материално положение на родителите си, а не на богатите си любовници.

Въпреки, че тя се определя като умна, красива и успяла млада дама, всеобщото мнение за нея далеч не е такова. И все пак да не забравяме, че Зорница Линдарева нашумя не с професионалните си успехи, а с връзката си с Тачо.