Джон Траволта се виждал с Дъглас Готерба зад гърба на съпругата сиДжон Траволта от години си пада по мъже, но се срамува да си признае

Джон Траволта е имал връзка с пилота си Дъглас Готерба! Скандалното разкритие идва от устата на самия Готерба, който твърди, че двамата с холивудския актьор са имали продължителна афера още през 80-те години на миналия век. Естествено, връзката им е била пълна тайна заради обществения имидж на актьора, който не искал да разкрива пред медиите, че всъщност си пада по мъже.

[caption id="attachment_422765" align="alignright" width="300"]Джон Траволта Джон Траволта[/caption]

Дори и съпругата на Джон Траволта - Кели Престън, не знаела какво се случва точно под носа й. Готерба твърди, че той й звездата са имали отношения през цялото време, докато той е работил за актьора като негов личен пилот в продължение на цели шест години до 1987 година. Тогава пилотът напуска по свое собствено желание.

Естествено, Джон Траволта отрича твърденията на мъжа, окачествявайки ги като безпочвени и абсурдни. Според холивудската звезда единствената мотивация за подобни спекулации е желанието на Готерба да изкара пари. Заради това в момента се води дело, за да се установи дали думите на Готерба са истина или са грозна инсинуация.

"Това е проблемът да си известен - хората искат да изкарат пари по лесен начин и си мислят, че могат да измислят какви ли не слухове, за да те изнудват", коментира Траволта пред онлайн медията The Daily Beast, видяха от vsekiden.com.

Нещо повече, Джон Траволта е категоричен, че ни най-малко не е засегнат или вбесен заради поредното обвинение към сексуалната му ориентация. Той признава, че е наясно, че темата за секса и пикантериите около това коя звезда с кого си ляга, винаги ще бъде интересна на публиката. Единственият път, в който се е почувствал наистина засегнат от публикации в медиите, е след смъртта на сина му Джет шрез 2009 година, допълва самият актьор.