Мика Стоичкова отчаяна: Виж драмата й!

Мика Стоичкова отчаяна: Виж драмата й!
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова явно преживява тежко драмата си с Иво Аръков!

Мика Стоичкова съвсем се отчаяла от раздялата си с актьора Иво Аръков. Дотолкова, че дъщерята на футболната ни легенда Христо Стоичков си направила татуировка. На нея 26-годишна Мика пожелала да бъде изобразено любовно послание.

Щерката на Модерния ляв Мика се надявала тя да пръска положителни емоции в пространството, за да привлече желаната половинка. Мико Стоичкова се била тотално отчаяла, че след любовта и последвалата раздяла с любимия човек повече няма да срещне желания мъж, отреден само и единствено за нея.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова дори си направи татус за любов

Връзката на Мика с актьора Иво Аръков продължи малко повече от година. 23-годишният разбивач на женски сърца въпреки младостта си вече има солиден стаж зад гърба си с богати и успели жени. Той не е толкова известен с ролите си в киното, колкото с мадамите, минали през кревата му. Припомняме, че Иво Аръков беше интимен доста време с поп певицата Мария Илиева.

Последната не само го вкара в обществото на известните, но и доста дълго страда заради раздялата им. Според горещите слухове, двамата отново стоплиха отношенията си, след като Иво и Мика си дадоха гръб окончателно. Преди това жадният за слава младок пък е бил гадже и с Мариус Куркински. Успял да пробие в кинаджийската гилдия, благодарение на връзките на любовника си, но му разбил сърцето.

Припомняме, че още докато бяха гаджета Иво Аръков и Мика Стоичкова двамата имаха общи планове, дори заедно да заминат зад океана, за да творят и да се развиват. Мечтата на Мика е да продължава с модното дизайнерство и да прави собствено предаване в телевизията, а гаджето й Иво да се пробва на световната сцена. Но майката на Мика разби илюзията им на пух и прах.

Съпругата на Христо Стоичков видяла в лицето на бъдещия си зет образа на преследвач на зестра и търсач на известни и успели жени и успя да разбие „пъкления” му замисъл. Но това все пак не остана без последствия в сърцето на Мика. След няколко неуспешни опита да се реализира в родината си Мика запраши за Маями. Сега младата дама се надява да намери точния човек, но си налага и да е търпелива. Защото картинката може и да има това послание, но човек трябва да се въоръжи с търпение, за да се изпълни замисъла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мика Стоичкова отчаяна: Виж драмата й!”

  1. Korneli Nikolov

    сеп. 19. 2014

    i kakvo ni interesuva i koia e tia bez TATE kakto i Deliancho bez MAMA Irena???Ne znam zashto na normalnite hora s normalni roditeli,glupavite Jurnalisti ni zanimavat s razni lichnosti ot koito horata niamat polza??

Добавете коментар