Стефан Данаилов все още не може да превъзмогне мъката по загубата на половинката си

Стефан Данаилов призна своя грях към покойната си половинка Мария.

Той все още не може да прежали съпругата си, която си отиде от този свят преди около половин година. Стефан Данаилов признава, че не минава ден, в който да не усети липсата й и не спира да мисли за нея. И той като всички останали е имал тъжни моменти в семейния живот, но подчертава, че радостните моменти са били по-многобройни. Ламбо си спомня с умиление, че са делили всичко с Мария.

[caption id="attachment_422727" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов все още не може да превъзмогне мъката по загубата на половинката си Стефан Данаилов все още не може да превъзмогне мъката по загубата на половинката си[/caption]

Стефан Данаилов обаче признава, че има грях към нея и подчертава, че той е само един. В телевизионно интервю, актьорът сподели, че Мария е знаела за раждането на Владо (синът му от Ирен Кривошиева), но не й е казал, че му е дал името си. Стефан Данаилов изплака, че след кончината на половинката му, в живота му са се случили странни неща. Той споделя, че когато тръгнал да я погребва, не е успял да затвори вратата. Тогава се помолил на съпругата му да го пусна, тъй като трябва да излезе да я изпрати към вечния й път. Стефан Данаилов си спомня със сълзи на очи как, когато внуците и децата се събрали на Великденската трапеза, Мария съобщила на всички, че си отива от този свят.

Актьорът споделя, че дори патоанатомите са се учудили как е живяла толкоз време, тъй като при аутопсията било установено, че е много зле. Въпреки това обаче, Стефан Данаилов не чул Мария да се оплаче нито веднъж. В заключение актьорът и политик посочва, че тъй като напоследък се бил затворил у дома и нямал никакво желание за излизане, съратниците му от БСП му предложили да води листата на партията, за да „не потъне”. Той недоумява какво се случва с него, но в едно е сигурен, че е той, но всъщност не е той, пише pik.bg.