Китай се готви за трета световна война (Ще подкрепя Русия )

Китай се готви за трета световна война (Ще подкрепя Русия )
4.33 (86.67%) 6 votes

Китайски професор разкри, че Китай е засилил военната подготовка на войниците си, готви се за трета световна война

Изтъкнат китайски професор направи официално изявление, че Китай се готви за трета световна война.Професор Хан Ксудонг разкрива, че Пекин наскоро е преместил 12 000 войници по границата си с Русия. Анализаторите припомнят, че това не се е случило никога в историята на Китай, и че армията е преместена там като бъдеща подкрепа за Русия.

В изявление за държавния вестник Peoples Daily, китайският професор Хан Ксудонг съобщава, че Пекин се подготвя за трета световна война.Анализатори прогнозират, че ще има трета световна война, която ще възникне поради конфликта между САЩ и Русия заради Украйна. „Колкото повече се задълбочава украинската криза, толкова вероятността на военен сблъсък между САЩ и Русия се увеличава. Когато се стигне до военен конфликт, сигурно е, че ще се разпространи по целия свят. Ние предвиждаме, че ще избухне трета световна война“, казва Ксудонг, посочвайки, че „светът е навлязъл в нова ера и новата война е базирана на интернет и концепцията на военноморските сили.

Китай се готви за трета световна война, ще подкрепя Русия

Китай се готви за трета световна война, ще подкрепя Русия

Професорът продължава с предупрежденията: „Вероятно третата световна война ще се води и за надмощие в морето, така че Пекин вече се е заел да подготви Китай за конфликта, който наближава. Те усилено развиват своя военна сила, за да не се окажат в положението на Япония след Втората световна война.

Професор Ксудонг казва още, че Китай „няма да бъде пасивен в предстоящия конфликт, а ще вземе страна“. Подчертавайки, че „САЩ усилено заплашва отвъдморските интереси на Китай“, Ксудонг предупреждава, че Пекин вече „мисли за трета световна война и развива своята военна сила, особено морска и авиационна“.

Икономистът Мартин Армстронг заявява, че предупрежденията на Ксудонг се отнасят и за Япония. „Рискът от война с Япония все повече нараства в Китай. Трябва да се внимава още и Китай да не се противопоставят на НАТО като Русия. Много вероятно е да бъдем свидетели и на конфликт в Азия, който бързо се приближава“, пише той в своя блог armstrongeconomics.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар