Венета Райкова е съсипана от стреса и напрежението, на които е подложена в работата си

Венета Райкова се подготвя за голямото си завръщане в ефира на Нова тв. След свалянето на "Горещо", блондинката се завръща с нов проект в ефира на частната медия. Венета Райкова се е концентирала единствено върху новия си проект и цялото й време е погълнато от него. Тв водещата работи буквални денонощно над новото си предаване, тъй като си е поставила за цел да се представи блестящо.

[caption id="attachment_422677" align="alignright" width="223"]Венета Райкова Венета Райкова припадна в столичен мол[/caption]

Венета Райкова се е зарекла новото й предаване да надмине рейтинга на "Горещо". Стресът от работата покрай новото й предаване, стана причината за припадъка й в един от столичните молове. Очевидци разказват, че краката на Венета Райкова и тя пребледняла като платно. Блондинката припаднала на крачки от фризьорския салон в мола на "Цариградско шосе", който тя често посещава.

На тълпата, притекла й се на помощ, Венета Райкова обяснила, че е подложена на силен стрес покрай новото си предаване. За щастие тв водещата се свестила бързо и само след минути пребледнялото й лице възвърнало руменината й.

Очевидци разкриха пред Хот арена, че Венета Райкова изглеждала блестящо. Тв водещата е успяла да си върне визията от най-бляскавите години в кариерата й. Тя изглеждала не само подмладена, но и освежена.

Предаването, което Венета Райкова ще води стартира този петък в 22,00 часа. В него ще се обсъждат събитията в новия сезон на ВИП Брадър. Предаването ще бъде с продължителност три месеца и ще приключи след финала на риалити формата.

Венета Райкова се заела изцяло със сценария на "Голямата уста". Тв водещата иска да се подготви много добре и да не разчита на текста в аутокюто както правят колегите й.

Дали Венета Райкова отново ще върне позицията на върха, това само времето ще покаже.