Ани Салич е съсипана след поредния удар на съдбата

Ани Салич и съпругът й Бранко вече не са заедно. Въпреки, че това беше само слух досега, мълвата за раздялата им вече се потвърди. Откакто първородният син на двойката тръгна на училище, баща му не пропуска тържество за първия учебен на него и по-малката му сестра.

Тази година Бранко предпочел да наблюдава безмълвно Ани Салич и децата си по време на тържеството за първия им учебен ден. Близки на двойката разказват, че този път раздялата им е окончателна и няма никакъв шанс двамата да се помирят дори и в името на децата. Досега Ани Салич се надяваше, че те ще успят да изгладят различията помежду си и ще заживеят заедно като семейство.

[caption id="attachment_422661" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич и Бранко се развеждат[/caption]

Тв водещата дори напуснала с облекчение бТВ, тъй като й омръзнало колегите й постоянно да я разпитват дали с Бранко са заедно. Освен това в медията тръгна слух, че съпругът на Ани Салич е залюбил нейна по-млада колежка от бТВ.

След като Ани Салич започна работа в Нова тв, коментарите за нея и Бранко се преустановиха. Но ето, че сега дори и да се опитва тя вече не може да скрие раздялата им. "Уикенд" научи, че двамата не само за в развод, но и водят истинска война за подялбата на имущественото им състояние.

Ани Салич и съпругът й трябва да разделят два апартамента в столицата и луксозна къща в село Рударци. Новинарката предложила на съпруга си да прехвърлят апартаментите на децата им, но той категорично отказал. След като Бранко беше уволнен от директорския пост в бТВ, той на практика остана без никакви доходът.

Той предложил на Ани Салич, тя и децата им да останат в къщата в Рударци, а за него да останат двата апартамента в столицата. Бранко предложил на съпругата си и солидна месечна издръжка, както и да поддържа личния й автомобил, пише Хот арена.