Вдовицата на Отвертката едва не загинала под гумите на автомобила на един от убийците муВладимир Карастоянов, един от убийците на Отвертката, опитал да прегази и жена му

Убийците на Отвертката опитали да ликвидират и вдовицата му. За това разказа самата почернена жена - Милена, пред съда в Кюстендил. Жената на Отвертката настоя съдия Йоланда Цекова да издаде ограничителна заповед, с която да забранява на представителите на семейство Карастоянови - убийците на мъжа й, да я доближават.

[caption id="attachment_422662" align="alignright" width="300"]Николай Радев - Отвертката Николай Радев - Отвертката[/caption]

Причината за страха й е фактът, че бащата Владимир Карастоянов и двамата му синове - Иван и Николай, многократно са отправяли заплахи към нея и останалите близки на убития Николай Радев. Освен това Милена твърди, че Владимир се опитал съвсем целенасочено да я прегази с колата си. Той обаче отрече това, изтъквайки, че няма абсолютно никакво отношение към вдовицата на Отвертката и дори не се е срещал с нея.

В съдебната зала се явиха само той и единият му син Иван. Другият - Николай, не се е появил пред магистратите, тъй като е претърпял тежка операция преди няколко дена, научиха от БЛИЦ. Дали действително срещу тях ще бъде издадена ограничителна заповед, ще се разбере в края на следващия месец - октомври, за когато е предвидено следващото заседание по делото.

Припомняме ви, че 27-годишният Николай Радев, по-известен с прякора си Отвертката, беше наръган до смърт след сбиване в заведение в родния му град Дупница. За убийството бяха обвинение Владимир Карастоянов и синовете му Иван и Николай. Причина за трагедията се оказала дъщерята на Николай - Владимира, която Отвертката закачал.

Трагедията се разигра на 11 март, а от тогава насам близките на убития неведнъж са изтъквали, че се боят за живота си, докато убийците му са на свобода.