ВИП Брадър ще се окаже истински кошмар за най-младите участници във формата, сред които е и Иво Аръков

ВИП Брадър обещава повече скандали и интриги в новия сезон. Продуцентите са решили да забъркат в поредица от любовни интриги най-младите участници във формата. Сред тях и актьорът Иво Аръков, който нашумя повече с връзката си с Мика Стоичкова, отколкото с актьорските си изяви.

В последната една години младият участник във ВИП Брадър заряза напълно актьорската си кариера, тъй като беше прекалено зает да обикаля света с футболната щерка. Двамата се разделиха преди месеци, обявявайки решението си във Фейсбук. И до днес раздялата им остава обгърната в мистерия, въпреки скандалите след нея. В тях бяха замесени не само Мика Стоичкова, но и бившата на актьора Мария Илиева, както и неговата добра приятелка Елен Колева.

[caption id="attachment_422657" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър ВИП Брадър подготвя изненада за Иво Аръков[/caption]

Още с влизането си във ВИП Брадър, Иво Аръков заяви, че не е изключено да се влюби в някоя от дамите в къщата. Сред обожателките на младия актьор са Ели Гигова и Елена Кучкова. Освен двете дами светският лъв Евгени Минчев също е хвърлил око на бившия на Мика Стоичкова.

За никого не е тайна, че амбициозният актьор си пада пи футболни щерки и дъщери на богаташи. Точно в този критерий се вписва наследница на оръжейния бос - Ели Гигова, която освен всичко това е необвързана и харесва Иво Аръков. Продуцентите на ВИП Брадър се опитаха да заформят първата любовна интрига, вкарвайки Ели Гигова и Иво Аръков в Политбюро с очакването, че там двамата ще се сближат.

Според мълвата продуцентите на ВИП Брадър са планирали и влизането на Мика Стоичкова в по-късен етап на шоуто. Сценарият е двамата бивши да се съберат отново пред очите на цяла България. Мика Стоичкова вече е приела предложението на продуцентите на ВИП Брадър, пише ПИК.