Слави Трифонов се влошава, здравословните му проблеми стават все по-сериозни

Слави Трифонов закъса сериозно със здравето. Зрението на шоумена започна прогресивно да намалява. Дългите години, прекарани под светлините на прожекторите, са причината за проблемите със зрението му. Въпреки, че Слави Трифонов отдавна захвърли тъмните очила, с които се появяваше в ефир и сложи очила с диоптър, се е наложило диоптърът му да бъде увеличен двойно. Причината за това е, че зрението на шоумена продължава да отслабва.

[caption id="attachment_422654" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов закъса със здравето[/caption]

Близки на Слави Трифонов разкриха, че тази пролет лекарите установили, че зрението му е намаляло с по 0,5 диоптъра на двете очи. След последният преглед, на който той е бил преди няколко дни, медиците установили, че само за няколко месеца зрението на Дългия е паднало с още толкова и се налага диоптъра на очилата му да бъде увеличен двойно.

Слави Трифонов смени старите очила с нови, с по-висок диоптър. Според запознати цената на новия аксесоар е 2000 лева. На рамката на новите очила на Слави Трифонов грее емблемата на известна италианска марка за очила, пише ПИК.

Старите очила на Дългия бяха с по-тънка рамка, заради по-тънките им стъкла. За разлика от тях новите му очила са със значително по-дебела рамка, която е нужна заради по-високия диоптър.

Освен проблема с очите, Слави Трифонов се оплаква и от куп дружи болежки. Те са причината той да се откаже напълно от тренировките във фитнеса. Преди 4 години Слави Трифонов се контузи тежко по време на лятното си турне. Той се подхлъзна в банята на хотелската си стая в Стара Загора и си счупи крака, което доведе до проблеми със ставите.

Заради болежките в ставите Слави Трифонов се е отказал не сами от тренировките във фитнеса, но и от любимите си спортни тениски и потници. Вместо тях дори и лятото шоуменът носи блузи с дълъг ръкав. Приближени до Слави Трифонов разкриха, че кожата на ръцете и корема му се е отпуснала много след преустановяването на тренировките във фитнеса.