Великите свалячи: Виж тайните им за успех!

Великите свалячи: Виж тайните им за успех!
5 (100%) 1 vote

Свалячите на всички времена имат своите тайни за успех!

Няколко са нещата, които привличат жените към мъжете, както пеперудата е примамена от светлината. Първото и безотказно нещо в тайните им за успех е властта. Защото, твърдят психолозите жената на подсъзнателно ниво търси онзи алфа мъжкар, който ще може да се грижи и да отглежда потомството й. По облечения с власт президент на САЩ Джон Кенеди са били хлътнали до уши куп известни жени. Негови са били Джейн Мансфийлд, загадъчната Марлене Дитрих и невероятната Мерилин Монро. Пред приятели първият по власт на Америка е казал, че е напълно наясно със себе си, че не е по-обикновен от останалите мъже.

тайни

Тайните за успех на великите свалячи ги превърнаха в хит за всички времена

Рижавият ирландец хич и не си е правил илюзия за външния си вид, който направо си е бил напълно скромен. Но той е имал в кревата си невероятни красавици, които са останали блян за света. И това, което ги и привлекло и задържало е именно най-стария трик и тайна за успех на прелюбодееца – властта. За да изглеждате като такъв, психолозите съветват и да се държите така. Номерът е да не шарите непрекъснато с очи и да не се държите неуверено. Само така ще се превърнете в без отказан прицел на всяка една красавица.

Другото провило в тайните за успех е образът на „лошото момче” като този на Мик Джагър. Не е тайна, че момичетата си падат по нестандартните, опасни и непредсказуеми мъже. Но не говорим за физическа красота или за облечен в екстравагантни дрехи парвеню. Да не прикриваш недостатъците си и да не изтъкваш достойнствата си. Това действа безотказно, както и във всеки един момент да бъдеш себе си.

С тези тайни хитрини бил наясно и уникалния дребосък Чарли Чаплин. Кинаджията, въпреки малкия си ръст е излъчвал увереност и спокойствие, както и неотразим чар, който буквално е разтапял всичко наоколо. Чаплин се жени четири пъти, като последната му и най-голяма любов е с цели 36 години по-малка от него. Това е Уна О’Нийл, щерка на великия драматург Юджийн О Нийл. А жените, които са били луди по Чарли Чаплин нямат чет.

В магнит за нежния пол се превръща и мъжкар, който е обвит с мистерия. Той седи в ъгъла, почти не общува с никого, изглежда вглъбен и дори леко намусен. Той присъства на всяко парти, но след събитието винаги си тръгва с най-голямата красавица, докато другите се побъркват да забършат някоя и друга бройка.

Според психолозите такъв мъж от типа Джани Деп изглежда обвит с тайни и жените се опитват по всякакъв начин да му ги разгадаят. Защото той много зорко следи всичко, което се случва около него, но го прави почти незабележимо. Тънкостта е да не минаваш тънката граница, която те пръвръща в темерут или човек, който не може да започне и поддържа разговор. Той излъчва добре премерена небрежност и острани изглежда като каубой или пират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар