Удари дъното: Ирена Милянкова се продаде на подземен бос!

Ирена Милянкова пак се уреди да живее в охолство
2

Ирена Милянкова пак успя да се уреди, макар и по нетрадиционен начин!

Мизерия, едва свързва двата края, заработва като продавачка. Това са само някои от злобните подмятания, които се изговориха за финансовия крах на хубавицата Ирена Милянкова. Враговете на семейството искаха то наистина да разбере какво е да си най-отдолу, но желанията им си останаха само илюзия.

Заговори се, че бившата миска Ирена Милянкова била толкова „ударила” дъното, че вече заработвала като продавачка в магазин срещу скромните за нея осем стотака на месец. Клюката плъзна, след като срещу съпруга й Росен Чолов повдигнато обвинение за изграждане на мрежа и трансфер от момичета, упражняващи най-древната професия, както и за оглавяване на група предлагаща свежа плът.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова пак се уреди да живее в охолство

Нищо подобно обаче не се случило с финансовия разкош на манекенката Ирена Милянкова. Тя не само не е в дъното на класацията, ами се радва на завиден лукс, който повечето от съгражданите ни няма и да получи през съществуването си.

Вярно е, че съпругът й Чората бе задържан в обвинение на търговия със свежа плът, но обвиненията отпаднаха и той отнво се радва на домашен уют. Както често се случва от нас половината свидетели са се отказали от показанията си. Едно поради страх от въздездие и друго заради тривиалната причина – пари и то много пари.

Въпреки проблемите със закона, обвиненият за сводничество е на свобода. А за излизане от временното сътресение на финансовия разкош на скандалното семейство помогнал стар приятел от подземния свят. Босът е Борислав Георгиев и той дал финансово рамо на „другарчето си”. Преди това обаче се насладил на чара на Ирена Милянкова, която в името на семейството, се пожертвала. И така фамилията отново цъфти и просперира и никакви клаузи от закона или други вредности не може да попречат на разкоша, в който тъне фамилията.

Припомняме, че модел ката и актриса Ирена Милянкова беше и поредната звезда, която прекрачи преди известно време Базата на Къртицата. В култовото шоу познатата от редица световни подиуми звезда и майка на четири деца предизвика истински фурор и успешно се превъплъти в ролята си на детектив, за да разбере кой е доносника.

2 коментара
  1. метлата казва

    Глутница чакали е превзела държавата ни и всичките „партии“ са нейни. 25 години ни грабят все същите чрез държавата зад циркаджийска фасада – другарската сган остана на власт и изяде България. Новите „големи братя“ изритаха мечката от външната политика, но… я оставиха във вътрешната. Разделиха си кожата ни. Освободители няма. Освобождението ни е в нашите собствени ръце /Дякона/. Не става с „избори“ – системата е затворена. БУНТ – мирен, но всенароден. Свързване на поробените за съвместни действия е първото условие – в повсеместни открити събрания – преди всякакви партии и посредници. http://www.facebook.com/groups/pulenkontrol/

  2. Putio казва

    Hubavite yabalki prasetata gi qdat

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.