Нов кошмар за Люси Дяковска заради предателката Камелия!

Нов кошмар за Люси Дяковска заради предателката Камелия!
5 (100%) 1 vote

Люси Дяковска фалира заради Камелия, любовта я нарани жестоко!

Люси Дяковска директно отсвирила бизнеса си със заведенията, които за форми при идването си в България. Поп певицата била купила двете кафенета, за да развива бизнес с бившата си изгора, сервитьорката Камелия. Последната се прочу покрай връзката си със звездата я изостави след грозен скандал. Люси Дяковска трудно прие раздялата, като реши да везира от страната. Тя запраши за Германия, където има много ангажименти, за да забрави раздялата си в бившата си и да ближе раните си на спокойствие.

След като замина от родината си, тя остави в ръцете на Камелия двете кафенета. Едното се намира в идеалния център на столицата и е по-скоро бар, в който се предлагаха различен брой и категория кафета. Другото било разположено в близост до Зоологическата градина.

Люси Дяковска

Люси Дяковска фалира заради Камелия, за която направи толкова много

Но след като Люси Дяковска вече не вкарвала „финансови инжекции” на партньорката си по бизнес дела, кафенетата фалирали. Бившата на Люси Дяковкска стигнала до решението да им удари кепенцата, защото вече висяла със сметки към доставчиците. Припомняме, че след като скъса окончателно с Люси Дяковска, неверницата си хвана също известно гадже.

Тя стана интимна с щерката на естрадната прима Йорданка Христова. Ивана, както се нарича отрочето на известната певица я помъкна по светски събития, след като двете официално обявиха връзката си. Дори се заговори из публичното пространство, че Ивана и Камелия замислят сватбено тържество. В България браковете със същия пол още не са разрешени, но двете обмисляли варианта на тържеството си да поканят само най-близките си приятели и роднини.

Вестта за евентуална близост още повече наранило сърцето на Люси Дяковска и червенокоската решила твърдо поне известно време да не се връща в родината си, твърдят близки по поп фурията.

Припомняме, че преди време с адвокат двете си разделиха и апартамент, който Люси Дяковска беше купила в квартал Овча купел. Той бил преписан на името на Камелия по ред причини. Жилището бе продадено за 47 000 лева и бившите партньорки си разделиха парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар