Още едно от шокиращите пророчества на Ванга ни застигна с пълна сила

Още едно от предсказанията на великата петричка пророчица Ванга се сбъдва. Приживе пророчицата предсказва ужасяващите потопи, които застигнаха страната ни и взеха стотици жертви. Според Ванга, страната ни ще бъде застигната от потоп на Ной. Тя е категорична, че причината за нещастията, които ще сполетят българския народ е неговата злоба и алчност. Баба Ванга казва, че страната ни ще тръгне към по-добро едва след 25 години.

[caption id="attachment_422586" align="alignright" width="300"] Ванга Ванга предсказала потопите още преди 25 години[/caption]

Тези думи петричката пророчица изрича пред Виолета Комова от Сандански. Точно преди 25 години санданчанката търси помощ от баба Ванга. Причината, поради която Виолета посещава Рупите е спор с роднини относно имот. Жената си спомня, че точно по това време в страната ни има бум на подобни дела, тъй като тогава започва връщането на земите.

Разговорът на Виолета и баба Ванга продължава не повече от 5 минути, които се оказват достатъчни пророчицата да направи предсказание за бъдещето на страната ни. Ванга споделя с Вилоета, че в основата на всички проблеми е човешката алчност и зад всичко лошо, което ни се случва стои именно тя. Пророчицата казва, че българският народ е грешен и затова ще бъде застигнат от страшни катаклизми. Първо греховете ни ще бъдат изгорени от слънцето, а след това лицата ни ще бъдат удавени от водата, казва баба Ванга, която още преди 25 години предсказва потопите в страната ни.

Шокиращото й предсказание съвпада напълно с някои от съвременни теории за бедствията и катаклизмите. Според инж. Славка Пеева силните магнитни бури променят торсионните полета на Земята и водят не само до бедствия и катаклизми, но и до катастрофи, убийства и самоубийства, тъй като оказват пряко влияние и върху човешката психика.

За същите енергийни полета говори и самата Ванга като според нея те определят бъдещето на човечеството, пише ПИК.