Вложители в КТБ скочиха срещу Иван Искров

Вложители в КТБ скочиха срещу Иван Искров
5 (100%) 1 vote

Вложителите в КТБ скочиха срещу Иван Искров

Вложители в КТБ избухнаха. Причината за гнева им стана писмото на Иван Искров до всички медии, в което той заяви, че ще съди Вежди Рашидов заради скандалното му интервю пред агенция „ПИК“ преди дни по повод състоянието на КТБ и реакцията на БНБ по случая.

КТБ

Клиенти на КТБ скочиха срещу Иван Искров

Измамените клиенти на КТБ се обърнаха към Иван Искров с гневно обръщение, в което му напомнят, че Централната банка удари дъното точно по време на неговото управление. Те питат Иван Искров защо е бездействал толкова години и защо не е алармирал за случващото се в КТБ.

Измамените клиенти, чието отворено писмо до медиите написа управителя на Комитета за финансова и банкова стабилност у нас, напомнят на Иван Искров, че БНБ е градила авторитета и името си в продължение на цели 135 години, а той е успял само да миг да срине всичко.

Вложителите на КТБ скочиха срещу управителя на БНБ, заявявайки, че той няма право да съди и критикува един честен данъкоплатец за това, че е изразил гражданската си позиция, визирайки случая с Вежди Рашидов.

Разгневените вложители призовават Иван Искров вместо за съди Вежди Рашидов или когото и да било, да отговори на въпроса защо не е предприел нужните мерки и не е предупредил за случващото се в КТБ. Те припомнят, че само ден преди банката да бъде поставена под специалния надзор на БНБ, именно Иван Искров излезе с изказването, че в КТБ всичко е наред и няма поводи за притеснения.

Вложителите в банката на Цветан Василев коментират, че в случая Иван Искров е загрижен за само за собствената си съдба, но не и за съдбата на повече от 1 милион измамени българи.

Те са категорични, че в случай, банката да не е знаела какво се случва в КТБ, тя е извършила престъпление, тъй като не е изпълнила законните си задължения, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар