Людмила Живкова е криела това, само Ванга успява да го види

Сензационен факт от живота на Людмила Живкова излезе наяве. Срещу дъщерята на Тодор Живков са били извършени поредица от атентати, но тя оцелява, благодарение на едно свое качество. Истината за нея излезе наяве едва сега, 33 години след смъртта й.

[caption id="attachment_422564" align="alignright" width="300"]Людмила Живкова Людмила Живкова е притежава пророческа дарба[/caption]

Людмила Живкова е била трън в очите на Кремъл заради желанието си да превърне България в просперираща държава, която да се отдели завинаги от влиянието на Русия. Комунистическата принцеса е една от малкото личности, които в годините на социализма мислят за духовното, а не само за материалните облаги.

Дъщерята  на Тодор Живков е притежавала рядка пророческа дарба, за която само Ванга е знаела. Именно тази дарба помага на Людмила Живкова да оцелее, въпреки поредицата от опити тя да бъде ликвидирана.

Както при повечето екстрасенси, така и при Людмила Живкова дарбата й се отключва след зловещ инцидент, който претърпява през 1973 година по време на път за летището. Колата, в която пътува наследницата на Тато катастрофира при неизяснени досега обстоятелства. Странното в случая е, че линейката, която транспортира Людмила Живкова до болницата, също претърпява инцидент.

Част от черепа на комунистическата принцеса липсва след зверския сблъсък. Налага се тя да бъде оперирана в чужбина, за да се спаси. Въпреки тежките поражения, Людмила Живкова оцелява.

След преживяното тя променя коренно живота си - отказва цигарите, алкохола и шумните партита. Людмила Живкова преосмисля ценностите си и разбира, че в живота има по-важни неща от светските събития. Тогава тя започва да се интересува от йога и дори посещава Индия, където се среща с Индира Ганди и изестният художник Рьорих, който я въвежда в света на окултното.

Людмила Живкова започва да медитира  и спазва стриктно съветите на своя учител Сай Баба. Индиецът е считан за светец, тъй като е успял да върне към живота мъртвец. Именно след срещите си с него се отваря третото око на Людмила Живкова и тя започва да вижда бъдещи събития от живота си.

Смъртта на комунистическата принцеса остава обгърната в мистерия. По време на зловещия инцидент, при който губи живота си тя е носила тюркоазен пръстен, който побелява ако притежателят му погълне отрова. Във фаталната нощ бижуто на Людмила Живкова побеляло, пише ПИК.