Първите грандиозни скандали под покрива на ВИП Брадър вече са факт

Къщата на ВИП Брадър вече се тресе от грандиозни скандали.

Те бяха разпалени, след като Биг Брадър бе така „любезен” да разкрие истината пред съквартирантите, които бяха заточени в т.нар. ТВУ. Големият брат показа видеото, от което ясно се видя как паркетният лъв Евгени Минчев и певицата Йорданка Христова, които както всички знаем са членове на Политбюрото, категоризират всички съквартиранти с различни цветни епитети. Освен това съквартирантите от ТВУ на ВИП Брадър научиха, че именно те двамата са посочили кой къде да отиде.

[caption id="attachment_422528" align="alignright" width="300"]Първите грандиозни скандали под покрива на „ВИП Брадър” вече са факт Първите грандиозни скандали под покрива на „ВИП Брадър” вече са факт[/caption]

Скандалните видеоматериали и коментарите нагнетиха обстановката в къщата на ВИП Брадър до краен предел. В типичния си стил, паркетният лъв Евгени Минчев бе най-лекомислен в квалификациите си. Той посочи, че Ива Екимова му приличала на героиня от сериала „Сексът и градът”, но само първата част от него, след което определи Камелия Воче като „елементарна”. На свой ред пък другият член на Политбюрото – Йорданка Христова нападна Албена Вулева като възропта, че носела роклички от "Илиенци", които струват по 10 лв. По отношение на плеймейтката Елена Кучкова пък и двамата бяха единодушни, че заслужава да е "долу, долу, по-надолу, като къртица".

За жалост разочарованието за съквартирантите от ТВУ във ВИП Брадър не дойде само от Политбюро. Албена Вулева успя да внесе допълнително напрежение в и без това напрегнатата обстановка с коментарите във визитката си по адрес на Камелия Тодорова. Припомняме, че Албена Вулева заяви по неин адрес, че не може да пее и цяла България е наясно, че е алкохоличка. Разбира се съквартирантите бяха много обидени, а най-засегнати от коментарите по техен адрес останаха милионерската щерка Ели Гигова и Ива Екимова, пише pik.bg.