Слави Трифонов се запусна

Слави Трифонов се запусна
4.5 (90%) 2 votes

Слави Трифонов се отказа от още едно от любимите си занимания заради здравословните си проблеми

Слави Трифонов се отказа напълно от едно от любимите си занимания заради влошеното си здравословно състояние. Заради проблемите, които има със ставите, за него вече е невъзможно да спортува. Дългия не е стъпвал от 2 години във фитнеса и тялото му вече се е превърнало в отпусната мускулеста маса.

Слави Трифонов

Слави Трифонов заряза тренировките във фитнеса

Преди няколко години Слави Трифонов се увлече сериозно по фитнес заниманията. Дългия мечтаеше да сдобие с мускули и за целта той тренираше неуморно във фитнеса.

През лятото на 2009 година той претърпя тежка контузия по време на турнето си. Шоуменът счупи крак в банята на хотела, в който беше отседнал в Стара Загора.
Дългият възстановителен процес стана причината за отсъствието на Слави Трифонов месеци наред от фитнеса. Преди 2 години здравословното състояние на шоумена се влоши и в момета той лекува не само болежките в костите, но и куп други болести, научи „Всеки ден“.
Заради това в момента тренировките във фитнеса са невъзможи за Слави Трифонов. Дългия не само, че е загубил форма, но и невъзможността да тренира го изнервя допълнително и се отразява негативно и на емоционалното му състояние.
Невъзможността да спортува е причината поради, която Слави Трифонов е изхвърлил окончателно всички тениски и потници от гардероба си, които бяха любимите му дрехи.
Запознати разкриха, че Дългия изпитва дискомфорт и неудобство от отпуснатата и виснала кожа в горната част на ръцете си и областта на корема, пише Хот арена.
Освен, че е прекратил всякакви тренировки, Слави Трифонов е преустановил приема и всякакви добавки, стимулиращи образуването на мускулна маса. Причината за това са проблемите, които има с черния дроб. Слави Трифонов се страхува, че ако продължи да приема добавките, здравословното му състояние може да се влоши значително.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов се запусна”

  1. Борис Шопов

    сеп. 17. 2014

    отвратителен човек е този Слави !

Добавете коментар